Μόνο σαν 17χρονη δεν παίζει…

Μάθε τα πάντα για τις stoiximan προσφορές

Όταν μιλάμε για ένα τουρνουά σαν το Ρολάν Γκαρός, η πρόκληση του να φτάσει κάποιος ψηλά είναι τεράστια. Αθλητές και αθλήτριες τα δίνουν όλα, ασχέτως αν είναι σε φόρμα ή αν έχουν πάει καλά σε προηγούμενα Γκραν Σλαμ.

Η 17χρονη Κόρι Γκοφ είναι από τις τενίστριες που έχει εντυπωσιάσει τα τελευταία 2 χρόνια, καθώς από τα 15 της είχε τον τρόπο και την ικανότητα να κοντράρει τις κορυφαίες. Σήμερα, η πιτσιρίκα «μάχεται» κόντρα στην πιο έμπειρη Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα για μια θέση στα ημιτελικά του γυναικείου ταμπλό.

Γκοφ: Εδώ και δυο μήνες, η Κόκο Γκολ παίζει ανελλιπώς σε χωμάτινα κορτ, προσπαθώντας να βρει ρυθμό και να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει Ρολάν Γκαρός. Με βάσει όσα βλέπουμε στα Γαλλικά κορτ, το έχει καταφέρει και μάλιστα σε υψηλό βαθμό. Η 17χρονη Αμερικανίδα, έχει κοιτάξει στα μάτια όλες τις αντιπάλους της και σε καμία περίπτωση δε φαίνεται πως είναι ακόμα… έφηβη. Εξαιρετικά χτυπήματα, νοοτροπία νικήτριας και κινήσεις που δείχνουν την σκληρή της προπόνηση, η Γκοφ αναμένεται να αφήσει εποχή αν συνεχίσει έτσι.

Κρεϊτσίκοβα: Αλεξάντροβα, Σβιτόλινα, Στίβενς. Αυτές είναι οι 3 αθλήτριες (νούμερο 34, νούμερο 6 και η πρώην φιναλίστ του 2018) που άφησε εκτός πριν φτάσει στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός η Κρεϊτσίκοβα, μια πολύ ικανή αθλήτρια, η οποία στη μέρα της δύσκολα κοντράρεται. Ειδικά κόντρα στη Σλόαν Στίβενς ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, καθώς δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο στην αντίπαλό της. Με τη Γκοφ δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ, αλλά το δεδομένο είναι πως αναμένεται ένα πολύ αμφίρροπο ματς, με τις δυο αθλήτριες να έχουν αρκετά κοινά στοιχεία παικτικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τσέχα έχει δείξει με την μέχρι τώρα πορεία της στο τουρνουά πως μόνο τυχαία δεν έκανε όλες αυτές τις σπουδαίες νίκες. Η Γκοφ όμως έχει την φρεσκάδα και το ταλέντο να την κοντράρει στα ίσα και γιατί όχι να την κερδίσει. Στο 1.88 η νίκη της Αμερικανίδας στη Novibet.


Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)