Νέα ήττα για τις «γαλανόλευκες» στο Παμπελοποννησιακό

Μία ακόμη ήττα για τις Κορασίδες της εθνικής μας ομάδας. Οι γαλανόλευκες» δεν τα κατάφεραν ούτε στην Αυστρία, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 για τον 6ο όμιλο της League A του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε στην αναμέτρηση και έτσι δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι από το ματς.

Πάντως, οι «γαλανόλευκες» πάλεψαν για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, ωστόσο, τα λάθη στην άμυνα, σε συνδυασμό με τις κακές επιλογές στην επίθεση, έφεραν αυτή τη νέα ήττα για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Το σκορ του αγώνα για την Αυστρία άνοιξε στο 30’ η Μαντλ, ενώ η Νάτερ στο 67’ «έγραψε» το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 87’ η Ογιούκου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας για τον 6ο όμιλο η Δανία επικράτησε 3-1 της Ελβετίας.

Συνθέσεις:

Αυστρία: Σόνβετερ, Σενσενμπέργκερ, Περτλ, Σάτρα (62΄ Γκούτμαν), Χότσερλ, Ρουκάβινα, Ρέιτερερ (62΄ Φανκχάουζερ), Σπρουνγκ (75΄ Πούρτσχερ), Ογιούκου (89΄ Λινς), Νάτερ (88΄ Τραγκλ), Μαντλ.

Ελλάδα: Γρίβα, Σαργιώτη (90΄ Σαριδάκη), Κουκουλάκη (83΄ Γεωργαλά), Τσαρούχα (46΄ Τζιντζόγλου), Χαλατσογιάννη, Κωστοπούλου, Νταρζανού, Καρυπίδη, Μπέου, Ραπάνη (71΄ Βενιαμίν), Λαζαράκη (82΄ Φανουράκη).