Νέα διοίκηση απέκτησε ο Αχιλλέας Καμαρών

Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες για σύγκληση γενικής συνέλευσης και αρχαιρεσίες που είχαν προηγηθεί στον Αχιλλέα Καμαρών, αυτή τη φορά υπήρξε κόσμος και διάθεση για συμμετοχή, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όπου εκλέχθηκε το νέο 9μελές συμβούλιο.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να συγκροτηθεί σε Σώμα, για να αναλάβει δράση και τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση της ομάδας των Καμαρών:

“Μετά τις εκλογές το βράδυ της Κυριακής, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου ακολούθησε ανακοίνωση από το σωματείο των Καμαρών: «Ολοκληρώθηκε με αρκετά μεγάλη συμμετοχή των μελών μας η εκλογική διαδικασία για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, που βγαίνει πιο Ενωμένο και Δυνατό. Εκλέγονται με την σειρά ψήφων οι: Ηλίας Κοσσέρης, Γιώργος Σκανδάμης, Αχιλλέας Κιτσάτης, Βασίλης Δρακόπουλος, Νίκος Κόκλας, Άγγελος Λιαπόπουλος, Αντώνης Τσαλπατούρος, Δημήτρης Μπαρμπούνης, Σωτήρης Μακαρώνας.

Αναπληρωματικοί: Άννα Καραμπάτση και Κυριάκος Γκόβας. Ευχόμαστε καλή θητεία με δύναμη και κουράγιο. Ο ιστορικός μας Σύλλογος συνεχίζει με νέο πλάνο τριετίας και μεγαλύτερη θέληση για να πετύχει τους στόχους του. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ». “ΠΡΩΤΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ”.