Νέα δοκιμασία την Κυριακή για το Διαγόρα Βραχνεΐκων

Φιλικό τεστ με το Διαβολίτσι θα δώσει την Κυριακή ο Διαγόρας Βραχνεΐκων, προκειμένου ο Ανδρέας Ζήκος να δοκιμάσει εκ νέου πρόσωπα και σχήματα.

Η φιλική νίκη και η εμφάνιση ικανοποίησε, ωστόσο ο Διαγόρας καλείται μέσα από τα παιχνίδια να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Αφού λοιπόν Κύπελλο Ελλάδας δεν υπάρχει λόγω Ζακύνθου (άνευ αγώνος), οι Βραχνιώτες έκλεισαν νέο φιλικό για την προσεχή Κυριακή (29/8) στις 18.00 με αντίπαλο το Διαβολίτσι στο δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων. Σήμερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει κολυμβητήριο, ως χαλάρωμα για το χθεσινό επίπονο φιλικό.

Δύο προωθήσεις από την Ακαδημία

«Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προώθηση δύο παικτών από την ακαδημία μας στην πρώτη ομάδα.

Ο λόγος για τους νεαρούς Διονύση Βασιλόπουλο (2005) και Βασίλη Κούλο (2006) που συμμετέχουν κανονικά στην προετοιμασία από την πρώτη ημέρα. Και οι δύο νεαροί θα δοθούν δανεικοί σε ομάδες του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος προκειμένου να πάρουν συμμετοχές και να επιστρέψουν πιο δυνατοί.

Η ομάδα μας πιστή στο πλάνο της στηρίζεται στα παιδιά των ακαδημιών, καθώς συνεχίζουν και τη φετινή σεζόν στη μεγάλη ομάδα ο Νίκος Αθανασόπουλος και ο Λάιος Σώζων (2005)».