Νέα νίκη για την Αχαϊκή, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Μωραΐτης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πράνταλος

ΣΚΟΡΕΡ: 18′ Πυρρής, 45′ Σουρανής

H Aχαϊκή επικράτησε με 2-0 του Δία Σαραβαλίου στην έδρα της και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Άτυχος στάθηκε ο ποδοσφαιριστής της Αχαϊκής Νίκος Μωραΐτης στο παιχνίδι με τους «πορτοκαλί». Στο 10ο λεπτό συγκρούστηκαν στον αέρα με τον Δημήτρη Μαλτέζο του Δία.

Ο παίκτης της Αχαϊκής μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαγιάς συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Τάκη Γιαννιώτη. Στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα για περαιτέρω εξετάσεις.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Νίκος Πυρρής ύστερα από ωραίο συνδυασμό άνοιξε το σκορ για τα «καναρίνια». Στο 45ο λεπτό ο Σουρανής με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ, ενώ ο Δίας είχα μια μεγάλη ευκαιρία στο 86ο λεπτό σε τετ α τετ του Νίκου Σωτηρόπουλου.

Συνθέσεις:

ΑΧΑΪΚΗ (Αλ. Γαβριλόπουλος): Καραμανλής, Γερασιμόπουλος, Μωραΐτης (10΄ λ.τ. Σουρανής), Πετρόπουλος, Παπαστεργίου, Ζέλος, Παρασκευόπουλος, Γεωργόπουλος, Πυρρής, Δημητρακόπουλος, Μπακάλης.

ΔΙΑΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Χ. Ξυπολιάς-Ν. Ορφανίδης): Μαργαλιάς, Αβραμόπουλος, Γασπαρινάτος (30΄ Ζησιμόπουλος), Παπανικολάου, Δήματσας, Κ. Μαλτέζος (85΄ Τσεγγενές), Μπάδας, Βαλσαμής, Δ. Μαλτέζος (75΄ Γκολφινόπουλος), Τσερικλός (46΄ Μαρκεζίνης), Σωτηρόπουλος.