Νέα νίκη….και σταθερά στην 3η θέση το Προάστιο

Νίκη Προαστίου-Καλάβρυτα 2-1 (14΄ Ευαγγέλου, 64΄ Μουστάκας / 29΄ Ασπρούκος)

Διαιτητής : Οικονόμου (Αβραμοπούλου-Καρράς)

Ακόμα μια νίκη πέτυχε η Νίκη Προαστίου, αυτή την φορά απέναντι στα Καλάβρυτα, συνεχίζοντας να βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να αποτελεί μια από τις ομάδες που αποδίσουν σταθερά και εκπληκτικά μέχρι στιγμής.

Στο 14’ λεπτό και μετά από συνδυασμό του Ευαγγέλου με τον Καρελά, ο πρώτος με ωραίο στοπάρισμα και πλασέ άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Οι Καλαβρυτινοί κατάφεραν με την σειρά τους να ισοφαρίσουν στο 29’ λεπτό, όταν από μακρινή μπαλιά από την άμυνα τους, ο Ασπρούκος πρόλαβε την έξοδο του Μποσγανά και πλασάροντας τον από πάνω, έγραψε το 1-1.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηε στο 64’ λεπτό, όταν ο Καταβάτης γύρισε την μπάλα στο πέναλτι και ο Μουστάκας σούταρε, δίνοντας την νίκη και τους τρείς βαθμούς στην ομάδα του.

Τα Καλάβρυτα είχαν σπουδαία ευκαιρία στο παιχνίδι με το οριζόντιο δοκάρι του Βρετού, ενώ και η Νίκη Προαστίου είχε σπουδαίες ευκαιρίες με χαμένα τετ α τετ και τον τερματοφύλακα Παπαδημητρόπουλο να βγαίνει νικητής σε αυτά και να πραγματοποιεί μια πολύ καλή εμφάνιση παρά την ήττα της ομάδα του.

Στα αρνητικά του αγώνα, ο τραυματισμός στο α’ μέρος του Καϊμακά, τον οποίο αντικατέστησε ο Καταβάτης.

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Πολύδωρος, Κάτσας, Σταυρ. Δημόπουλος, Μουστάκας, Παπαθωμάς (79΄ Βρεττάκης), Γαλάνης (46΄ Ξύδης), Καϊμακάς (39΄ λ.τ. Καταβάτης), Καρέλας (69΄ Αυγέρης), Ευαγγέλου, Σαμαντάς

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Κ. Βλάχος – Ν. Παπαχριστόπουλος): Παπαδημητρόπουλος, Βρεττός, Σκιαδάς, Καραχάλιος, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Στ. Τσαβαλάς, Δημητρόπουλος, Ασπρούκος (62΄ Γιαννόπουλος), Τζιαντομένικο (54΄ Κοσκινάς), Ανδρεόπουλος (80΄ Γκλαβάς).