Νέα παράταση και νέα ημερομηνία για τη σέντρα

Αρχικά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ήταν να ξεκινήσει στις 25/9, στα τέλη Αυγούστου έγινε γνωστή νέα ημερομηνία σέντρας (2/10), με τις δηλώσεις συμμετοχής να έχουν πάρει επίσης δυο μεγάλες παρατάσεις έως σήμερα, αλλά τελικά με τις συνεχιζόμενες εκκρεμότητες που υπάρχουν και σε αυτή την κατηγορία, όπως και στην παραπάνω, το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση για τη νέα παράταση στην έναρξη.

Όλες οι ομάδες, κι ανάμεσα τους το Πάτραι, περιμένουν από την ΕΠΟ τη συγκρότηση των 4 Ομίλων, καθώς μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο φημολογούμενα προσχέδια και τίποτα άλλο. Την περασμένη Δευτέρα έληγε η τρίτη κατά σειρά προθεσμία που είχε δώσει η ΕΠΟ στις ομάδες της Γ’ Εθνικής να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ενώ φαίνεται πως η Ομοσπονδία δίνει και νέα παράταση (πιθανόν και για τουλάχιστον 9-10 μέρες ακόμα.

Υπάρχουν ακόμα και δικαστικές εκκρεμότητες, καθώς και άλλες εκκρεμότητες μετά από δικαστικές αποφάσεις που πρέπει η ΕΠΟ να διευθετήσει. Η σέντρα της έναρξης θα πάει πίσω χρονικά για τουλάχιστον μία με δύο εβδομάδες ακόμα. Και μάλιστα αυτή τη στιγμή δεν προκύπτει σχεδόν από πουθενά πως το πρωτάθλημα, με όλες τις παραπάνω εκκρεμότητες ανοιχτές, μπορεί να ξεκινήσει νωρίτερα από τις 16 Οκτωβρίου! Το “θέατρο του παραλόγου” από την ΕΠΟ συνεχίζεται….