Νέα ποδοσφαιρική στέγη για τον Β. Μπάτροβιτς

Συνεχίζονται οι κινήσεις ενίσχυσης στον Ηρακλή Λάρισας, με φόντο τη Super League 2 όπου και θα μετέχει ο σύλλογος στο νέο πρωτάθλημα 2022 – 2023 και στο πλαίσιο αυτό απέκτησε τον πρώην “κοκκινόμαυρο” μεσοεπιθετικό Βέλικο Μπάτροβιτς που έχει παίξει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, ενώ διαθέτει πολύ καλό βιογραφικό από ομάδες που έχει περάσει, μέχρι και τα προκριματικά του UEFA Europa League!

Είναι γεννηθείς στις 5 Μαρτίου 1994 (28 ετών), στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου και αγωνίζεται μεσοεπιθετικά (και στον άξονα και από πλάγια κυρίως αριστερά). Τελευταία του ομάδα ήταν ο Αστέρας Βλαχιώτη (Super League 2), ενώ έχει περάσει και από Ολυμπιακό Βόλου αλλά και Παναχαϊκή στην Ελλάδα.

Ο Batrovic ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2011/12 και για τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε στο Πολωνικό πρωτάθλημα (Ekstraklasa, 1 Liga) με τη φανέλα της Widzew Lodz, με την οποία κατέγραψε 60 εμφανίσεις, σκόραρε 1 τέρμα και μοίρασε 6 ασίστ. Μετά το 2014/2015 ο Μαυροβούνιος μεταπήδησε με ελεύθερη μεταγραφή στο Σλοβάκικο πρωτάθλημα και την DNS Zvrc για μιάμιση σεζόν, όπου πραγματοποίησε μια εξαιρετική πρώτη σεζόν με 24 εμφανίσεις, 6 γκολ και 2 ασίστ, πριν συνεχίσει την καριέρα του στις NK Domzale (10 συμμετοχές) και NK Krsko (4 συμμετοχές).

Από το 2017/2018 έως και το 2018/2019 στη Βουλγαρία και την Etar Veliko Tarnovo, παίζοντας 50 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 12 γκολ, εμφανίσεις που του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί στα προκριματικά του UEFA Europa League με τη Σερβική Radnicki Nis, έχοντας σύνολο 8 συμμετοχές και 1 γκολ και η αξία του στη συγκεκριμένη ομάδα στο transfermarkt έφθασε στις 600.000 ευρώ.

Κατόπιν πήγε στη Βουλγαρική Σεπτέμβρη Σόφια για να έρθει στην Ελλάδα. Έχει αγωνιστεί δυο φορές με την Εθνική κάτω των 21 ετών του Μαυροβουνίου.