Νέα τηλεδιάσκεψη για τις ομάδες του Κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής

Διοργάνωση τηλεδιάσκεψης με τη συμμετοχή των 16 ομάδων του 10ου ομίλου Κρήτης της Γ’ Εθνικής από την Δαμάστα.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου συνάντηση μεταξύ των προέδρων των ομάδων του Ηρακλείου προκειμένου να γίνει μια πρώτη συζήτηση και να κατατεθούν σκέψεις και προτάσεις για το μέλλον.

Η ανακοίνωση της Δαμάστας έχει ως εξής:

“Μετά τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου συνάντηση μεταξύ των προέδρων των ομάδων του Ηρακλείου προκειμένου να γίνει μια πρώτη συζήτηση και να κατατεθούν σκέψεις και προτάσεις για το μέλλον.

Οι πρόεδροι των ομάδων του Ηρακλείου συναποφάσισαν στην πραγματοποίηση νέας τηλεδιάσκεψης με τη συμμετοχή και των 16 ομάδων του ομίλου Κρήτης Γ’ Εθνικής. Την διοργάνωση της τηλεδιάσκεψης αναλαμβάνει ο ΑΟ Δαμάστας, με βάση την αρτιότητα που είχε και η προηγούμενη τηλεδιάσκεψη του 10ου Ομίλου τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η τηλεδιάσκεψη ορίζεται για την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης στις 14:30. Ήδη όλες οι ομάδες του 10ου Ομίλου έχουν παραλάβει στο email τους τις οδηγίες συμμετοχής στην τηλεδιάσκεψη”.