Νέες «βολές» Παναιγιαλείου κατά Γκάμαρη

Πηγή: liganews.gr

«Επίθεση» στον Γιώργο Γκάμαρη εξαπέλυσε ο Παναιγιάλειος με ανακοίνωση του

Ο κος Γκάμαρης άφησε απλήρωτους τους ποδοσφαιριστές, άφησε απλήρωτους λογαριασμούς στα σπίτια που μένουν οι ποδοσφαιριστές, άφησε απλήρωτα τα διαγνωστικά κέντρα για τον έλεγχο του COVID, άφησε απλήρωτα όλα τα τουριστικά γραφεία της πόλης, άφησε αθεώρητα τα βιβλία της ομάδας, απείλησε μέλη της προσωρινής διοίκησης και ποδοσφαιριστές και πλέον απειλεί και τους χορηγούς με μηνύματα που βοηθάνε την ομάδα μας σε αυτό το μεταβατικό στάδιο.

Απείλησε να πετάξει τους παίκτες έξω από τα διαμερίσματα που δεν τα είχε πληρώσει, προσπάθησε σήμερα να αποκτήσει από την ΕΠΣ Αχαΐας αιτήσεις μεταβολών των ποδοσφαιριστών χωρίς να έχει το νόμιμο δικαίωμα κρατώντας παράνομα τις σφραγίδες της ομάδας και θέτοντας σε κίνδυνο τη διεξαγωγή του κυριακάτικου αγώνα της ομάδας μας.

Αυτός ο άνθρωπος προσφεύγει στα δικαστήρια για να επανέλθει σε βάρος της προσωρινής διοίκησης και του συλλόγου μας οδηγώντας την οριστικά στον αφανισμό.

Δεν θα επιτρέψουμε σε αυτό τον άνθρωπο και σε εκείνους που τον στηρίζουν να οδηγήσουν τον Παναιγιάλειο στον αφανισμό.

Οι εποχές που η ομάδα μας χρωστούσε στους πάντες και δεν κατέβαινε στα γήπεδα να αγωνιστεί δεν θα επιστρέψουν ποτέ.

Καλούμε το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την ομάδα μας, που ήρθε επιτέλους η ώρα να αλλάξει σελίδα.

Ποδοσφαιρικοί τυχοδιώκτες δεν έχουν θέση στο Παναιγιάλειο.

Διαβάστε και την ανακοίνωση του Γ. Γκάμαρη πριν από αυτήν του Παναιγιαλείου :

Με σημερινή ανακοίνωσή του, ο πρώην πρόεδρος του ΠΓΣ, Γιώργος Γκάμαρης, επιχειρεί να παραμείνει στο προσκήνιο και αναφέρει ότι δε μπορεί να αναβληθεί η Γενική Συνέλευση στις 18/12/2021, που είχε συγκληθεί επί προεδρίας του.

Συγκεκριμένα: «Όπως είναι γνωστό, εντελώς πραξικοπηματικά και μη νόμιμα, δύο μέλη του Γ.Σ. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ προσέφυγαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο χωρίς να μας καλέσουν ούτε να μας κοινοποιήσουν την αίτησή τους. Διορίστηκε με Προσωρινή Διαταγή, προσωρινή διοίκηση όπως την ζητούσαν. Η προσωρινή διαταγή τους χορήγησε την εξουσία και μόνο, όπως ρητά αναφέρεται σε αυτήν, να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη συμμετοχή της ομάδας στο Πρωτάθλημα για της Αγωνιστικές της 08/12/2021, 12/12/2021, και 19/12/2021. Δεν τους χορήγησε ουδεμία άλλη εξουσία να χειριστούν άλλες υποθέσεις του Σωματείου και επομένως ουδεμία εξουσία έχουν να αναβάλλουν την νόμιμα συγκληθείσα Γενική Συνέλευση της 18/12.2021, η οποία και θα διεξαχθεί κανονικά σε ώρα και τόπο όπως έχει νόμιμα οριστεί. Εκ του νομίμως εκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου.»