Νέες σημαντικές μεταγραφές για τον Άρη Πατρών

Παίκτης του Άρη Πατρών θα είναι για την επόμενη σεζόν ο Νίκος Δασουράς, επιβεβαιώνοντας το προ ημερών ρεπορτάζ του patragoal.gr!

Ένας πολύ έμπειρος αμυντικός με μεγάλη ικανότητα στη δημιουργία του παιχνιδιού ήταν διακαής πόθος της διοίκησης και του προπονητή με σκοπό η ομάδα των Προσφυγικών να παρουσιαστεί με υψηλούς στόχους την φετινή χρονιά.

Με θητεία στις εθνικές κατηγορίες με τη φανέλα του Διαγόρα Βραχνεΐκων και της Θύελλας Πατρών θα βοηθήσει σημαντικά. «Τον ευχαριστούμε πολύ για την θετική ανταπόκριση στη πρότασή μας ενώ του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Επίσης σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του Δημήτρη Πέτρου από το Διαγόρα Βραχνεΐκων, όπως έχουμε γράψει εδώ και ένα μήνα.  

Ο ταλαντούχος κίπερ πέρυσι κατέγραψε συνολικά 6 συμμετοχές με τη φανέλα του Διαγόρα Βραχνεΐκων, δείχνοντας πως έχει όλα τα στοιχεία για το κάτι παραπάνω. Σε καλό δρόμο είναι και του Αργύρη Παπαπέτρου από την Α.Ε. Πάτρα 2005, ενώ θα γίνουν ακόμα 5-6 προσθήκες ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από ομάδες της περιοχής.