Νέος προπονητής τερματοφυλάκων στην Παναχαϊκή

Νέος προπονητής τερματοφυλάκων στην Παναχαϊκή αναλαμβάνει ο Γιάννης Μπαλτιμάς, ωστόσο στο τεχνικό τίμ παραμένει και ο Δημήτρης Κόμπλας με άλλη αρμοδιότητα. Αναλυτικά η ανακοινώση της ομάδας :

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μπαλτιμά. 

Ο Γιάννης Μπαλτιμάς αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων στην ομάδα μας και από την Τρίτη (7/12) έπιασε δουλειά καθώς βρέθηκε στην προπόνηση. Ο Γιάννης Μπαλτιμάς έχει υπάρξει επί σειρά ετών επαγγελματίας τερματοφύλακας με μεγάλη θητεία στην Παναχαϊκή και πριν αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στον Διαγόρα Βραχνεΐκων. 

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην «κοκκινόμαυρη» οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας! 

Ο Δημήτρης Κόμπλας δεν θα συνεχίσει ως προπονητής τερματοφυλάκων ωστόσο παραμένει συνεργάτης της ομάδα μας από άλλο πόστο.

Μαζί με τον Φερνάντο Μπραντάν που ήδη ασχολείται με τις αναπτυξιακές ηλικίες, θα είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση νεαρών ποδοσφαιριστών και ειδικότερα τερματοφυλάκων της περιοχής και όχι μόνο με απώτερο σκοπό τη στελέχωση των Κ ομάδων της Παναχαϊκής όταν αυτές δημιουργηθούν».