Νέο δυνατό φιλικό για το Πάτραι

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται ο ΑΠΣ Πάτραι ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στη Γ΄Εθνική. Οι προπονήσεις διεξάγονται σε πολύ καλό επίπεδο, με την ομάδα να παρουσιάζει ποιότητα σε όλες τις θέσεις και το μόνο που μένει είναι να φανεί και στις επίσημες υποχρεώσεις.

Η καλοκαιρινή προετοιμασία, τόσο στα φιλικά παιχνίδι όσο και στις προπονήσεις έχει κινηθεί εξαιρετικά και το μόνο που απομένει είναι να έρθει η πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής με στόχο να είναι μια εξαιρετική πορεία για τη νέα σεζόν.

Η Πατρινή ομάδα συνεχίζει τη προετοιμασία της για τη νέα σεζόν και «τεστάρει» τις δυνάμεις της απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής (23/10, 19.00) αντιμετωπίζει τον Ναυπακτιακό Αστέρα, σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι στα Προσφυγικά υπό το φως των προβολέων, όπου ο Σταμάτης Σαρρής θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη πορεία της προετοιμασίας.

Οι περιπτώσεις των Λεωνίδα Κυβελίδη και του Αλέξανδρου Μπαμπούνη δεν έχουν κλείσει. Προτεραιότητα είναι η απόκτηση κίπερ, μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Αναστασοβίτη.