Νέο πόστο στην Σχολή της Παναχαϊκής για τον Χρήστο Καλούδη

Νέο πόστο για τον Χρήστο Καλούδη, τον ρομαντικότερο άνθρωπο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαϊας, αφού δεν θα μπορούσε με τίποτα να μείνει μακριά από τα γήπεδα, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας τους με την Σχολή Ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής.

Αναλυτικά ο Χρηστάρας έγραψε : 

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την έναρξη της συνεργασίας μου με την Σχολή Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής και μεγάλη χαρά και τιμή που θα συνεργαστώ με τους κυρίους Στάθης Τσαρτόλιας Νότης Παολίνος Nikos Siaflas!

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αετού Πατρών και συγκεκριμένα τους κυρίους Γιώργο Μπάρλο, Βασίλη Μπάρλο, Στέλιο Ανδρονικίδη, Ιωάννη Κολοβούρη και την κύρια Μάρθα Ανδρονικίδη για την αγάπη τους την επιμονή τους και την προσπάθεια τους να μετά πείσουν την απόφαση μου που πήρα στις 16 Απριλίου 2022!

Ότι καλύτερο σε αυτή την νέα προσπάθεια!

Υ. Γ. 1:Ευχαριστώ τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και προσωπικά τους κυρίους Βασίλη Χρυσανθόπουλο, Ηρακλή Νικολακόπουλο, Σάκη Θεοδωρόπουλο, Τάκη Αθανασόπουλο για τις συζητήσεις και το ενδιαφέρον τους. Για τους ίδιους λόγους την Α. Ε Δρεπάνου και τον κύριο Γιάννη Ταξιάρχη, τον Άρη Πατρών και τον κύριο Μιχάλη Καρτατζόπουλο, τον Α. Ο Γαλήνη και τον προπονητή Μπάμπη Παπαγιάννη και τον Α. Ο Αετό Ρίου και τους κυρίους Βασίλη Βάλαρη Στέφανο Καρβέλη!

Υ. Γ. 2 : Είναι καιρός να αλλάξω σελίδα!