Νέο “τρίποντο” για τον Αετό Πατρών, “φωνάζει” η Θύελλα Αιγίου

Αετός Πατρών-Θύελλα Αιγίου 2-0 (14’, 49΄ Λυμπέρης)

Αποβολή : 29΄ Διαμαντόπουλος

Χαμένο πέναλτι : 14’ Λυμπέρης (απέκρουσε ο Ασημακόπουλος)

Διαιτητής : Κώστας Τηλιγάδας (Οικονόμου-Μπαλαρούτσος)

Ακόμα μια νίκη σημείωσε ο Αετός Πατρών στο πρωτάθλημα, κρατώντας μάλιστα για 5ο σερί παιχνίδι ανέπαφη την εστία του, αφού επικράτησε με 2-0 της Θύελλας Αιγίου και πέρασε έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σκόρερ και των δύο τερμάτων της ομάδας της Αγίας Σοφίας ήταν ο Λυμπέρης, ο οποίος έφτασε πλέον τα 8 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Στο 14’ λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι 9απόφαση που αμφισβήτησαν οι Αιγιώτες), με τον Λυμπέρη να το εκτελεί, τον Ασημακόπουλο να αποκρούει, αλλά στην επαναφορά τον έμπειρο επιθετικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν με την σειρά τους πέναλτι στο 29’ λεπτό σε ανατροπή του Γκοτσόπουλου και γενικά έχουν πολλές διαμαρτυρίες για την διαιτησία του Τηλιγάδα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με την έναρξη του β’ μέρους και πάλι ο Λυμπέρης, δίνοντας το «τρίποντο» στον Αετό Πατρών και φτάνοντας συνολικά τους 13 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Ράντος): Καλιακμάνης, Γ. Ασκούνης (50΄ Τζήμας), Ηλ. Ασκούνης, Μαρκόπουλος (80΄ Βύνια), Λαζανάς, Καρακάσης, Μπάκας (50΄ Σδρόλιας), Μπίρμπας, Παπαδιονυσίου (65΄ Μαράτος), Λυμπέρης, Πανόπουλος

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ασημακόπουλος, Γκοτσόπουλος (80΄ Αλεξόπουλος), Ραμπούσγια, Αθανασίου, Κόλα (53΄ λ.τ. Τζιτζιφάκος), Μανέτας (65΄ Λαμπίρης), Λιάτος, Φιλιππάτος, Μ. Μητρόπουλος, Αρβανίτης, Διαμαντόπουλος