Νία Δικαιουλάκου: «Ερχόμαστε για θετικό αποτέλεσμα στην Πάτρα»

Η Νία Δικαιουλάκου αγωνίζεται με τεράστια επιτυχία στo πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής για λογαριασμό του Άρη Κορίνθου.

Να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Άρη βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος στο 2ο όμιλο και την ερχόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ατρόμητο Πατρών.

Η Νία Δικαιουλάκου μίλησε στο patragoal.gr για την πορεία της ομάδας του Άρη Κορίνθου και για το ματς με την πατρινή ομάδα:

«Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα κατάφερε να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο τρίποντο κερδίζοντας με πολύ ωραία εμφάνιση την ομάδα των Καρυάτιδων.

Η ομάδα του Άρη Κορίνθου παρά τις μεγάλες απώλειες και τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει σε κάθε παιχνίδι, δεν πτοείται καθόλου ίσα ίσα που σαν ομάδα  πεισμώνουμε περισσότερο και  βγαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο ενωμένες και πιο δυνατές μετά από κάθε παιχνίδι.

Ο στόχος της ομάδας είναι να παίζει δημιουργικό ποδόσφαιρο, ώστε να βάλει και η ομάδα το λιθαράκι για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Όσο αφορά το ματς με τον Ατρόμητο Πατρών εμείς  θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή εικόνα της ομάδας, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστηθούμε και να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».