Νίκης ψυχολογίας για τον Αχαιό Σαραβαλίου

ΣΚΟΡΕΡ: 54’ Λαζανάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευάγγελος Σαφαρίκας

Ο Αχαιός Σαραβαλίου κατάφερε να κερδίσει με 1-0 το Λιμνοχώρι και παράλληλα να πάρει ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια.

Οι «μπλε» με αυτή τη νίκη έβαλαν φωτιά στην «μάχη» της τετράδας και πήραν ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος και από σήμερα ήδη ξεκινούν την προετοιμασία τους για την επόμενη αγωνιστική με φόντο τα πλέι άουτ που θα κριθεί η παραμονή.

«Λυτρωτής» για τους Σαραβαλιώτες ο Γιώργος Λαζανάς στο 54ο λεπτό, ενώ να σημειωθεί πως από το 67ο λεπτό η ομάδα του Νίκου Δημητρόπουλου αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κυριακόπουλου. Στο 79΄ οι «πράσινοι» έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους να ισοφαρίσουν, αλλά ο Δημήτρης Λιβάνης αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε, με το Βεντουρή να αποκρούει σωτήρια για τους “μπλε”, έχοντας πολύ καλή παρουσία κάτω από τα γκολπόστ.

Συνθέσεις:

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Α. Πετρόπουλος): Δρόσος, Χ. Γερασιμόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μούζος, Τζίμας, Λιβάνης, Νιφόρας, Γκολφινόπουλος, Καρίτσας, Μαντάς, Δούλας (60’ Βλάχος).

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Ν. Δημητρόπουλος): Στεφανόπουλος (46’ Βεντουρής), Καφεντζής, Καλύβας, Σουβαλιώτης (86’ Νικολόπουλος), Παπαστεργίου, Μικελάτος, Κυριαζόπουλος (71’ Καπογιαννόπουλος), Κυριακόπουλος, Γκοτσόπουλος,, Λαζανάς (81’ Α. Σωτηρόπουλος), Κακαφώνης (69’ Μαντάς).