Νίκησε και χτίζει σερί ο Αετός Πατρών Askounis

Φωτογραφία: Δημήτρης Σαρρής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:  Αλέξης Καμζόλας

ΣΚΟΡΕΡ: (30’ Παπαδιονυσίου, 39’ Λαζανάς, 91’ Κλουκίνας – 51’ αυτ. Ραμαντάνης)

O Aετός Πατρών κατάφερε να επικρατήσει του Αετού Ρίου με 3-1 παίρνοντας μια σημαντική νίκη στην κούρσα του πρωταθλήματος. Έτσι έφτασε τους 13 βαθμούς και βρίσκεται στην προνομιούχο τετράδα.

Η oμάδα του Χάρη Ράντου μπήκε αρκετά καλά και πήρε προβάδισμα στο 30′. Ύστερα από σουτ του Καραπιπέρη σε φάση διαρκείας ο Παπαδιονυσίου με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 39′ η ομάδα της Αγίας Σοφίας διπλασίασε τα τέρματά της.

Ο Λαζανάς με καρφωτή κεφαλιά έδωσε αέρα δύο τερμάτων. Είχαν προηγηθεί οι μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του Καραπιπέρη και του Θεοφάνη. Στο 48΄ είχαμε νέα μεγάλη φάση και πάλι με τον Καραπιπέρη με τον Κωστόπουλο να διώχνει και τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αετός Ρίου πίεσε για να μπει ξανά στο παιχνίδι και το κατάφερε με το αυτογκόλ του Ραμαντάνη στο 51ο λεπτό. Ο Κλουκίνας που πέρασε και πάλι ως αλλαγή στην αναμέτρηση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, “έκοψε” τις όποιες ελπίδες είχαν απομείνει στους φιλοξενούμενους για θετικό αποτέλεσμα, με πανέμορφο γκολ, δίνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Συνθέσεις:

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Θεοδώρου (63’ Σχοινάς), Η. Ασκούνης, Χαλκιόπουλος, Λαζανάς, Καραπιπέρης (87’ Γ. Ασκούνης), Παπαδιονυσίου, Αναγνώστου (63’ Κλουκίνας), Μαράτος, Θεοφάνης (78’ Καρακάσης), Ραμαντάνης (78’ Μουρτζόπουλος).

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ (Α. Ζήκος): Κωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαρουντάς, Ιντζές, Παπαχριστόπουλος (53’ Λάγιος), Παπαθανασόπουλος, Βάρδας, Ζακυνθινός, Κουκούρης (53’ Μπαλαλάς), Καψάλης, Κατσιούρας (71’ Κομπολίτης).