Νίκησε στο Ληξούρι ο Παναιγιάλειος

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας ο Παναιγιάλειος επικράτησε με 2-0 του Παλληξουριακού εκτός έδρας και βλέπει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια στο πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Στο 19ο λεπτό ο Βασίλης Μπούνας με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ύστερα από σέντρα του Νίκου Καφεντζή άνοιξε το σκορ για τους Αιγιώτες. Στο 41΄ ο Γιώργος Μπακατσέλος με σουτ μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό σκορ υπέρ των Αιγιωτών.

O Παναιγιάλειος στο 26′ είχε δοκάρι με τον Σπυρόπουλο. Επόμενος αγώνας την ερχόμενη Κυριακή 25 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου με αντίπαλο τον Εθνικό Σκουλικάδου. Την επόμενη αγωνιστική ο Παλληξουριακός θα αντιμετωπίσει τον Πάμισο στην Μεσσήνη. 

Ευχαριστήριο για τη φιλοξενία

“Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Παλληξουριακού για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στο μεταξύ μας παιχνίδι και πραγματικά λυπόμαστε που δεν θα υπάρχει ματς δεύτερου γύρου ώστε να ανταποδώσουμε. Ευχόμαστε από καρδιάς στο Σωματείο του Ληξουρίου να πετύχει τους στόχους του”.

Συνθέσεις:

Παλληξουριακός (Η. Ζερβός): Tσαουντέλιο, Χατζιάι, Νεστερένκο Λουλούδας,, Λυκούδης, Δαλκαφούκης, Χατζηστάμου, Ευστρατιάδης, Καράι, Βιτωράτος, Ignat.

Παναγιάλειος (Α. Σπυρόπουλος-Μ. Λελούδας): Παναγιάλειος: Καλλιακμάνης, Κουραχάνης, Καφεντζής, Παπασπηλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Μπούνας, Μπακατσέλος (80΄ Σπανογιάννης), Καραμπούλας (87΄ Πλατυκώστας), Λιάτος (87΄ Ορτέντζιος), Σπυρόπουλος (70΄ Σουβατζόγλου).