Νίκη-ανάσα για τον Δαβουρλή Κ92 (photos)

Δαβουρλής-ΑΠΟ Αρόης 2-0 (42΄ Σ. Πρέμτος, 51΄Ανδρεοσόπουλος)

Διαιτητής : Μπλίκας (Χαμουζάς-Μπαλαρούτσος)

Νίκη-ανάσα σημείωσε ο Δαβουρλής επί της ΑΠΟ Αρόης, ανεβαίνοντας περισσότερο βαθμολογικά και παίρνοντας σημαντικούς βαθμούς και στην ειδική βαθμολογία εν όψει των επερχόμενων play-out

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

2′ Πρώτο σουτ για τον Δαβουρλή με τον Αντύπα, ο οποίος επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Στεφανόπουλος μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια την μπάλα.

33′ Μεγάλη ευκαιρία για την Αρόη να ανοίξει το σκορ, όταν υποδέχθηκε την μπάλα ο Γκέτα ακριβώς έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

42′ Έπειτα από τη σέντρα του Βετούλα στο δεύτερο δοκάρι, ο Πρέμπτο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Δαβουρλή σε 1-0.

44′ Ευκαιρία για τον Δαβουρλή να κάνει δύο τα τέρματα του, όταν ο Καράμπουλας έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή, ο στόπερ ο Μανούσος έκανε το πλασέ και κατέληξε η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.

51′ Ο Δαβουρλής έκανε το 2-0, όταν ο Βετούλας έκανε το γύρισμα, ο Ανδρεοσόπουλος αρχικά έκανε το σουτ αλλά ο Στεφανόπουλος έκανε μεγάλη επέμβαση και στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄92 (Δημήτρης Ράπτης):  Κοκοτσής, Μακρής, Μανούσος, Πρέμπτος, Πολίτης (53′ Βάρδας) , Βετούλας, Καράμπουλας (70′ Ανδρικόπουλος), Στάμος, Κουμπουρλής (59′ Νασόπουλος), Αντύπας (78′ Ευθυμιόπουλος), Ανδρεοσόπουλος.

ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ (Γιάννης Λεγάτος): Στεφανόπουλος, Χαρικιόπουλος, Πρίντεζης, Καραβάτσος, Ζαφειρίου (66′ Πεκίνι). Βερβέρογλου (89′ Κωτσιάς), Σουγλέρης, Κουκίδης, Χότζα (84′ Τσώκος), Δημητρέλης, Γκέτα (67′ Κατσαντώνης).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό