Νίκη για τον Άρη Πατρών και τώρα Παναιγιάλειος!

Διαιτητής: Πράνταλος (Κακαφώνης-Πλατανιάς)

Συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα η ομάδα του Άρη Πατρών που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 3-0 την ΑΠΟ Αρόη και να τερματίσει στην 5η θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου.

Μάλιστα για τον Άρη Πατρών τα πλέι άουτ μπορούν να περιμένουν καθώς στις 26/2 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναιγιάλειο για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών.

Αντιθέτως η Αρόη θα παλέψει στα πλέι άουτ και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες έχει για παραμονή στην Α΄ Κατηγορία.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

10′ Φάουλ του Σουγλέρη η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

21′ Σέντρα του Χαρικιόπουλου ο Δημητρέλης θα κάνει το σουτ με την μπάλα να χτυπάει και παλι στο δοκάρι.

23′ Σέντρα του Μητρόπουλου από τα δεξιά ο Φούφουλας θα δώσει πάσα στον Παναγόπουλο κι αυτός θα γράψει το 1-0.

28′ Σέντρα-Σουτ του Μητρόπουλου η μπάλα θα χτυπήσει στο δοκάρι και στην συνέχεια ο Τσαρτόλιας θα κάνει το σουτ με τον Στεφανόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ.

32′ Φάουλ του Ράφτη σουτ του Φούφουλα θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Στεφανόπουλος.

42′ Φάουλ του Ράφτη πάνω από τα δοκάρια.

49′ Κάθετη πάσα του Μητρόπουλου τετ α τετ ο Τσαρτόλιας θα κάνει το 2-0.

64′ Σέντρα του Δημητρέλη κεφαλιά του Σουγλέρη θα αποκρούσει ο Ψυχράμης.

69′ Σέντρα του Θεοδοσόπουλου εξ επαφής κεφαλιά του Ραμόπουλου αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.

79′ Ωραία κυκλοφορία μπάλας από τους παίκτες του Άρη Πατρών ο Ραμόπουλος θα δώσει κάθετη πάσα και το Τσαρτόλιας με σουτ θα διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Συνθέσεις :

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Γ. Βογιατζής): Ψυχράμης, Παναγόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Καλογερόπουλος, Τσαρτόλιας (81’ Φαρδέλλας), Μεντζελόπουλος, Αλποχωρίτης, Αποστολόπουλος (53’ Γκολφίνος), Μητρόπουλος, Ράφτης (65’ Καταρτζόπουλος), Φούφουλας (46’ Ραμόπουλος).

ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ (Γ. Λεγάτος): Στεφανόπουλος, Χαρικιόπουλος, Πρίντεζης, Καραβάτσος (32’ Χοτζάι), Γεραρδής, Βερβέρογλου, Σουγλέρης, Κουκίδης (46’ Γκέτα), Κατσαντώνης (69’ Ζαφειρίου), Δημητρέλης, Σαριδάκης (81’ Στεργίου).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς