Νίκη θρίλερ στο τέλος για το Σταροχώρι

Σε μια δραματική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Σαραβαλίου Κ.Ζάρρας το Σταροχώρι κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας του Αστέρα Λεοντίου με σκορ 2-3 και να φτάσει τους 13 βαθμούς και την 5η θέση.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Λεοντίου αν και κατάφερε να επιστρέψει ξανά στην διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος (2-2 από 0-2) δεν τα κατάφερε και στα τελευταία λεπτά δέχτηκε το γκολ και μοιραία γνώρισε την ήττα για ακόμη μια αγωνιστική και το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κρίνο θεωρείται “must win”.

Στα του παιχνιδιού τώρα ο Αστέρας Λεοντίου μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 13ο ο Μαράτος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ αλλά το πλασέ του κατέληξε παράλληλα από την εστία.

Στο επόμενο λεπτό κόρνερ του Γραμματικόπουλου κεφαλιά του Χότζα θα μπλοκάρει ο Γκολώνης.

Στο 29′ ο Ράθωσης ανέτρεψε εντός περιοχής τον Μπαλάση,με τον Διαιτητή ορθώς να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαλάσης για το 0-1.

Τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήρθε από τους φιλοξενούμενους και συγκεκριμένα στο 33′ κόρνερ του Μπαλάση με την κεφαλιά του Καραμπούλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο πρώτο 10λεπτο της επανάληψης και οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι.

Αρχικά στο 52′ ο Κατσαΐτης εκτέλεσε το φάουλ αλλά η κεφαλιά του Καραμπούλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ενώ στο 55′ το μακρινό σουτ του Χότζα σταμάτησε και αυτό στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά το σουτ του Κορκόντζηλα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γκολώνης.

Στο 62′ ύστερα από κλέψιμο στον χώρο της μεσαίας γραμμής το Σταροχώρι βγήκε εξαιρετικά στην αντεπίθεση και με ψύχραιμο πλασέ ο Κατσαΐτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 78′ ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει όταν ο Κολοβούρης από ευνοϊκή θέση αδράνησε και δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να μειώσει σε 1-2,κάτι που έγινε δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 80′ με σουτ του Καρβέλα εντός περιοχής.

Στο 82′ ο Κατσούρης με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο <<Γ>> για το 2-2.

Τέλος στο 87′ ο Κατσαΐτης με το 2ο προσωπικό του τέρμα με κεφαλιά ύστερα από την σέντρα του Παντελή έκανε το 2-3 και χάρισε ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του.

Συνθέσεις :

Αστέρας Λεοντίου (Ανδρέας Σέρρος) : Παναγόπουλος, Κατσούρης, Φελέκης (72′ Παναγιωτακόπουλος), Νικολόπουλος, Ράθωσης (57′ Τσακριλής), Κορκόντζηλας, Χρυσανθόπουλος, Χότζα, Μαράτος, Γραμματικόπουλος (72′ Κολοβούρης), Λαχανάς (57′ Καρβελάς).

Σταροχώρι (Μπάμπης Παπαγιάννης) : Γκολώνης, Θ.Κερπινιώτης, Κονταλής, Καραμπούλας, Γερ.Αντωνακόπουλος, Κ.Κερπινιώτης, Κατσαΐτης (93′ Κακαφώνης), Σ.Αντωνακόπουλος (75′ Παντελής), Μπαλάσης (89′ Γαρώνης), Αθανασόπουλος, Γ.Αντωνακόπουλος.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς