Νίκη και ελπίδες για την 2η θέση η Α.Ε. Αρόης

Σε ένα παιχνίδι όπου διεξήχθη κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και αφόρητη ζέστη η Α.Ε. Αρόης κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού Καμαρών με 2-0 και να βρεθεί στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς (1 παιχνίδι περισσότερο από τον Αστέρα Λεοντίου).

Η ομάδα του Σπύρου Νάκου στο 5ο λεπτό σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τον Θεωδωρόπουλο, αλλά τα σουτ του δεν βρήκαν στόχο.

Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός Καμαρών ισορρόπησε το παιχνίδι, χωρίς βέβαια όμως να καταφέρει να γίνει απειλητικός, εκτός από την φάση όπου στο 28′ ο Σουτζόγλου προσπάθησε με απευθείας κόρνερ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο τελευταίο 5λεπτο του πρώτου ημιχρόνου,η ΑΕ Αρόης κατάφερε να καθαρίσει το παιχνίδι. Αρχικά στο 40′ με πλασέ εντός περιοχής ο Μαλλιάρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ύστερα από φάουλ του Σπρίντζου από τα δεξιά ο Φραντζής γύρισε την μπάλα και από το ύψος της μικρής περιοχής ο Λάμπρου την έσπρωξε στα δίχτυα για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κατακόρυφα με τους “μπλε” να κάνουν διαχείριση του σκορ. Ο Ολυμπιακός στο 57′ έχασε μεγάλη ευκαιρία πάντως να ξαναμπεί στο παιχνίδι και στην διεκδίκηση κάποιου θετικού αποτελέσματος αλλά το τετ α τετ του Παπανικολάου απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Αρχικές συνθέσεις:

ΑΕ Αρόης (Σπύρος Νάκος): Πολυκαρπίδης, Λοτσάρης, Κανελλόπουλος, Σαββόπουλος, Λάμπρου Κωστόπουλος, Φραντζής, Σπρίντζος, Πολυζωγόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Μάλλιαρης.

Ολυμπιακός Καμαρών (Ιάσωνας Σταυρόπουλος): Θεοδωρόπουλος, Ρ. Παπαθωμάς, Σαμαντάς, Κοντογεωργόπουλος, Β.Παπαθωμάς, Δίδαχος, Φουντουλάκης, Μυλωνάς, Παπανικολάου, Μαράκης, Σουτζόγλου.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς