Νίκη και ελπίδες παραμονής για τον Ίκαρο Πετρωτού

Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού ήθελε μόνο νίκη για να ελπίζει για την παραμονή κατάφερε να επικρατήσει του Πείρου Ισώματος με 1-2 και πλέον αν καταφέρει και κερδίσει την προσεχής Κυριακή τον Κρίνο στο γήπεδο της Αγυιάς (στην χειρότερη περίπτωση θα αγωνιστεί σε αγώνα μπαράζ με τον 2ο του Β ομίλου) αλλιώς αν “στραβοπατήσει” ο Αστέρας Λεοντίου κόντρα στον Πείρο η ομάδα του κ.Βουκελάτου θα πανηγυρίσει τότε την απευθείας παραμονή.

Από την άλλη πλευρά ο Πείρος Ισώματος την προσεχής Κυριακή κόντρα στον Αστέρα Λεοντίου θέλει μόνο την νίκη καθώς σε περίπτωση διαφορετικού αποτελέσματος θα υποβιβαστεί για την Γ κατηγορία.

Στην χθεσινή αναμέτρηση από τα πρώτα λεπτά ο Ίκαρος Πετρωτού ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε πρώτος στο 13′ με την κάθετη του Τάχου αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Αγγελόπουλου κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 41′ ο Αγγελόπουλος έκλεψε την μπάλα έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά στο σημείο του πέναλτι και με ψύχραιμο πλασέ ο Τάχος έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο μεγάλη ευκαιρία για τον Πείρο να ισοφαρίσει με τον Καραΐσκο να βγάζει την σέντρα αλλά η προβολή του Τασιόπουλου θα καταλήξει ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Για μα έρθουμε τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 59′ ύστερα από “πολιορκία” στην άμυνα του Πείρου όπου ο Κωστογιαννόπουλος απέκρουσε δις τα σουτ του Ζυγούρα ο Αγγελόπουλος ήταν στην κατάλληλη θέση και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Πεντε λεπτά αργότερα ο Ίκαρος σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για να κλειδώσει το τρίποντο αλλά το σουτ του Αγγελόπουλου εντός περιοχής σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Εν συνεχεία όπως ήταν αναμενόμενο η ομάδα του κ.Δελδήμου σταδιακά άρχισε να ανεβάζει την απόδοση της στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να απειλήσει στο 76′ με την κεφαλιά του Αγγ.Παπαδιονυσίου να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια.

Στο 80′ το φάουλ του Μουσχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Αγγ.Παπαδιονυσίου νικήθηκε στο τετ α τετ από τον αντίπαλο πορτιέρο.

Στο 86′ ο Κοτσανόπουλος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και με προβολή ο Αγγ.Παπαδιονυσίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με το τελευταίο σφύριγμα του κ.Πράνταλου να βρίσκει νικητή τον Ίκαρο Πετρωτού και να τον βάζει γερά στο κόλπο για την παραμονή στην Β κατηγορία.

Συνθέσεις :

Πείρος Ισώματος (Χ.Δελδήμος) : Κωστογιαννόπουλος, Θεμιστοκλόπουλος, Γ. Παπαδιονυσίου, Κασπίρης (46′ Βανταράκης), Παπαδάτος, Παπαγεωργακόπουλος, Αγγ.Παπαδιονυσίου, Κοτσανόπουλος, Τασιόπουλος (60′ Χουρδούμης), Καραΐσκος, Μουσχής.

Ίκαρος Πετρωτού : (Σ.Βουκελάτος) : Κ.Μακρόπουλος, Γκάντζος, Κοντογεωργόπουλος, Γαρδούνης, Π.Μακρόπουλος, Τάχος (60′ Παπαγεωργίου), Καγιάφας (79′ Μακρυπόδης), Γιάννου, Αγγελόπουλος (79′ Κοκόης),Τσάμης, Ζυγούρας.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς