Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Νίκη και μόνο νίκη!

Η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει σήμερα τον Αστέρα Τρίπολης Β’ στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (29/09/2024, 15:00, ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3), σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική της Super League 2. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ Β’, η ομάδα της Πάτρας έχει άμεση ανάγκη για μια νίκη, ώστε να ανακάμψει ψυχολογικά και βαθμολογικά.

Η προετοιμασία της Παναχαϊκής ολοκληρώθηκε με τη μεσημεριανή προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τάτση. Ο προπονητής επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του σημερινού αγώνα, οι οποίοι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εξασφαλίσουν τους πρώτους τρεις βαθμούς της σεζόν.

Η ανάγκη για νίκη είναι επιτακτική, καθώς το κακό ξεκίνημα με την ΑΕΚ Β’ αύξησε την πίεση στην ομάδα, πάρα την επιτυχημένη πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο Γιάννης Τάτσης αναμένεται να παρατάξει την Παναχαϊκή με επιθετικό προσανατολισμό, καθώς κάθε απώλεια βαθμών από εδώ και στο εξής θα δυσκολέψει το στόχο της ομάδας να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

Οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής αναμένουν με αγωνία τη σημερινή αναμέτρηση, ελπίζοντας πως η ομάδα θα εμφανιστεί βελτιωμένη και θα καταφέρει να επιβληθεί του Αστέρα Τρίπολης Β’. Η ομάδα της Πάτρας δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια. Μια νίκη όχι μόνο θα δώσει ώθηση στην ομάδα βαθμολογικά, αλλά και την ψυχολογία που χρειάζεται για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Κολοβούρης, Stojanovic, Λυμπεράκης, Μασούρας, Πανάγου, Τσάκνης, Zamora, Μπαξεβάνος, Σμάλης, Κωστούλας, Garcia, Καραγιάννης, Κοζορώνης, Nili, Πετράτος, Παπατόλιος, Zekhov, Traore, Λεσάι, De Tomas, Ρόβας, Madrigal.