Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Νίκη κορυφής για τον Αχαϊκό

Για ακόμη μία αγωνιστική ο Αχαϊκός επιβεβαίωσε την εξαιρετική του φόρμα, καθώς επικράτησε του Α.Ο. Τριταίας με 0-2 και παρέμεινε για ακόμη μία αγωνιστική στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι για την ομάδα του Αχαϊκού ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και μόλις στο 10ο λεπτό ο Ροδίτης με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 38′ σέντρα του Νικολόπουλου από τα δεξια, κεφαλιά του Αλποχωρίτη με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι σε αμυνόμενου με τον διαιτητή να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χότζα για το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Τριταίας έγινε πιο απειλητική μπροστά από τα καρέ του Αχαϊκού, αλλά υστέρησε στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να σημειώσει κάποιο τέρμα και να ηττηθεί μοιραία με 0-2.

Συνθέσεις:

ΑΟ Τριταίας (Φώτης Φοής): Λαζαράτος, Μπομής, Κατριμπούζας (46′ Γ. Χριστόπουλος), Αναστασόπουλος, Τσαμτσούρης, Δελδήμος (24′ Περδίκης), Μασούρας, Αγγ. Χριστόπουλος, Μπαλαλάς (46′ Νταφογιάννης), Κακαρούμπας, Μπαζάρογλου.

Αχαϊκός (Κώστας Κραβαριώτης): Βαμβουκλής, Νικολόπουλος, Κυριάκου, Σταυριανός, Σκρεμμύδας, Ροδίτης, Στάμος (74′ Ντόγια), Γραμματικός, Αλποχωρίτης (67′ Μεμάγκα), Χότζα (82′ Ψαρράς), Παντελής.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς