Νίκη κορυφής για τους “πράσινους” του κάμπου!

Διαιτητής: Φωκάς (Αβραμοπούλου – Τραγουλιάς)

Σκόρερ: (Μαντάς 50′,70′, Γκότσης 59′ Α.Βλάχος 89′)

Αποβολές: 42′ απευθείας κόκκινη κάρτα Μούτσα

Την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α΄Κατηγορίας του πρώτου ομίλου απολαμβάνει το Λιμνοχώρι, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 4-0 του Αχαιού Σαραβαλίου στο Ενωσιακό γήπεδο “Ανδρέας Κάνιστρας”.

Ο Αχαιός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε πρώτος,όταν στο 12′ ο Καλογερόπουλος έκανε το σουτ από μακρινή απόσταση αλλά είδε τον Δρόσο να αποκρούει εντυπωσιακά στην γωνία του και να του αρνείται το γκολ.

Στην συνέχεια το Λιμνοχώρι ισορρόπησε πλήρως το παιχνίδι, αλλά υστερούσε στην τελική προσπάθεια. Στο 39′ ο Αχαιός απείλησε και πάλι όταν ο Μικελάτος έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι αμαρκάριστος ο Λαζανάς έκανε το πλασέ με τον Δρόσο να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 42′ άλλαξε όλη η ροή του παιχνιδιού καθώς ο ποδοσφαιριστής του Αχαιού Μούτσα αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον κ.Φωκά για εξύβριση στον Β βοηθό. Στο δεύτερο ημίχρονο το Λιμνοχώρι εκμεταλλεύτηκε πλήρως το αριθμητικό του πλεονέκτημα με αποτέλεσμα στο 50′ ο Μαντάς με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 59′ ύστερα από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Γκότσης βγήκε τετ α τετ από τον Αγοράκη,προσπάθησε να τον πλασάρει και με 2η προσπάθεια έστειλε την μπάλα στην άδεια εστία του Αχαιού για το 0-2. Στο 70′ ύστερα από λάθος στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Μαντάς θα κλέψει την μπάλα και με ατομική ενέργεια θα γράψει το 0-3.

Στο 83′ ο Αχαιός σε μια φάση όπου υπήρξαν έντονες φωνές, κατάφερε να σκοράρει με τον Λαζανά αλλά το τέρμα ακυρώθηκε από τον κ.Φωκά ύστερα από ομιλία που είχε με την κ.Αβραμοπούλου για οφσάιντ. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 89′ όταν ο Ν. Βλάχος έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά και με πλασέ ο Α. Βλάχος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Συνθέσεις:

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Σοφοκλής Παναγόπουλος): Αγοράκης, Καλύβας, Νικολόπουλος (14’ λ.τ. Καντάς), Κυριαζόπουλος, Σκλαβούνος (66’ Χατζηλάπας), Ανδριέλος (24΄λ.τ. Σουβαλιώτης), Μικελάτος, Λαζανάς, Ανδρεόπουλος (66’ Μαρούλης), Καλογερόπουλος, Μούτσα.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Ανδρέας Πετρόπουλος): Δρόσος, Χ. Γερασιμόπουλος, Καρίτσας, Μούζος, Τζίμας, Λιβάνης (10΄λ.τ. Κωστούρας), Π. Νιφόρας, Σουρανής (71’ Α. Βλάχος), Γκότσης, Μαντάς (81’ Ασπρομάλλης), Ν. Βλάχος.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς