Νίκη μεγάλης αξίας για τον Ηρακλή Πατρών

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρονάς

ΣΚΟΡΕΡ: 56’ Μαργώνης, 57’ Τασιόπουλος – 59’ Μακρής

Μεγάλη νίκη για τον Ηρακλή Πατρών, καθώς επικράτησε του Δαβουρλή Κ΄ 92 με σκορ 2-1 για την τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Ένα ματς, που στο πρώτο ημίχρονο δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο, χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος είδαμε εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με τα δύο γρήγορα γκολ του Ηρακλή και το γκολ του Μακρή, με αποτέλεσμα να φέρει το τρίποντο για την ομάδα του Νίκου Δεργούτη.

Ο Ανδρέας Μαργώνης αρχικά κανε το 1-0, ενώ ο Τάσος Τασιόπουλος σημείωσε το 2-0, αφιερώνοντας το γκολ στον αγαπημένο του παππού που έφυγε πριν ένα μήνα από τη ζωή. Ο Μακρής δύο λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Ν. Δεργούτης): Μυλωνόπουλος, Μεμάγκα, Χριστόπουλος, Σουλιώτης, Μαργώνης (88’ Μπόσμος), Παπαδόπουλος, Χ. Νιάχος (46’ Τασιόπουλος), Κατριμπούζας, Σοφούλης (83’ Ανδρεόπουλος), Λάβδας (90’ Ζ. Νιάχος), Μαντάς.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄92 (Δ. Ράπτης): Κοκοτσής, Μακρής (85’ Ευθυμιόπουλος), Μανούσος, Σ. Πρέμτο, Νασόπουλος, Τσάκας (46’ Πολίτης), Λαζαρίδης, Καράμπουλας (85’ Κλαφουτζής), Κουμπουρλής, Αντύπας, Ανδρεοσόπουλος.