Νίκη με ανατροπή για τον Ρομαϊκό

Σε ενα πολύ ωραίο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο των Προσφυγικών ο Ρομαϊκός κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας του Ωλενιακού με σκορ 2-3 και να μειώσει την διαφορά απο την κορυφή στον 1 βαθμό.

Το παιχνίδι για την ομάδα του Ωλενιακού ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς στο 10λεπτό ύστερα από σέντρα από τα δεξιά ο τερματοφύλακας έχασε του Ρομαϊκού έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Πουρνατζής την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Η αντίδραση του Ρομαϊκού ήρθε στο 26′ οταν ο Δρούσκας με τον Μυλωνά “έκρυψαν” στην κυριολεξία την μπάλα με εξαιρετικό ένα δύο με αποτέλεσμα ο Μυλωνάς με πολύ ωραίο σουτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής μα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα οι ρόλοι αντιστράφηκαν,ο Μυλωνάς έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά και ο Δρούσκας με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ολική ανατροπή και το 1-2.

Στο 60′ ο Σταθ.Καμπούρης με ωραίο σουτ ύστερα από την σέντρα του Μυλωνά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ωλενιακός έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς ο Χαϊντάρας αντίκρυσε την κόκκινη απο τον διαιτητή της αναμέτρησης για φάουλ πάνω στον Μυλωνά καθώς ηταν ο τελευταίος παίχτης της ομάδας του.

Η ομάδα του Ωλενιακού όμως δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε στο 77′ να μειώσει σε 2-3 με σουτ του Χαβάνη ύστερα από γύρισμα του Βιολιτζή.

Τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ηταν δραματικά με το τελικό σκορ να μην αλλάζει και το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή να βρίσκει την ομάδα του Ρομαϊκού νικήτρια με σκορ 2-3.

Συνθέσεις :

Ωλενιακός (Θοδωρής Τσιάμης) : Χιώτης, Τζάθας (17′ λ.τ.Ζαχαρόπουλος), Χαϊντάρας, Κούζιος, Πουρνατζής (67′ Ρέγκλης), Ράμα, Βιολιτζής, Μπαλάσκας (46′ Χαβάνης), Γουρδούπης (85′ Σωτηρακόπουλος),
Σταθόπουλος (67′ Ν.Ορούτσι), Κ.Ορούτσι.

Ρομαϊκός (Γιώργος Αγγελόπουλος) : Χρ.Μπατζαλής, Χρ.Καμπούρης (46′ Ανδ.Μπατζαλής), Τραπουζάνης, Κολτσίδας, Π.Μπατζαλής, Χρ.Καμπούρης, Γ. Μυλωνάς, Β.Μυλωνάς (33′ Δ.Μπατζαλής), Δρούσκας (82′ Τσαρκίνης), Γ. Μπατζαλής (82′ Χρ.Καμπούρης), Σταθ.Καμπούρης (88′ Τουρτούρας).

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς