Νίκη με μισό μηδέν για το Διαγόρα Βραχνεΐκων και… όλα καλά!

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας στον 9ο όμιλος της Γ΄ Εθνικής ο Διαγόρας Βραχνεΐκων επικράτησε με το “φτωχό”, αλλά πολύτιμο 1-0 του Παλληξουριακού στο Δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία, σημειώνοντας στην τρίτη σερί του νίκη στο πρωτάθλημα, χωρίς να δεχθεί γκολ μάλιστα.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Ζήκου απείλησε στο πρώτο μέρος 1-2 φορές με σημαντικότερη την ευκαιρία του του Θόδωρου Βλασόπουλου σε τετ α τετ στο 25΄, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 36ο λεπτό.

Με το “καλημέρα” του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό άνοιξε το σκορ στα Βραχνέϊκα με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το 1-0 με κεφαλιά του Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου από κοντινή απόσταση. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τους Βραχνιώτες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη.

Μάλιστα στο 72ο λεπτό είχε δοκάρι ο Αλεξανδρής. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Ανδρέα Ζήκου θα ταξιδέψει στη Μεσσήνη για το ματς με τον τοπικό Πάμισο για να “σφραγίσει” την παραμονή της.

Συνθέσεις:

Διαγόρας Βραχνεΐκων (Α. Ζήκος): Μπαμπούνης, Πανάρετος, Σαρρής, Σιδέρης, Τριανταφυλλόπουλος, Βλασόπουλος (75′ Βασιλόπουλος), Κούστα, Ντόμας (83′ Καπετανάκης),Γεωργαντόπουλος (85΄Τσεκούρας), Σταυρόπουλος, Αλεξανδρής (85′ Ούτσικας).

Παλληξουριακός (Ηλ. Ζερβός): Μωραΐτης, Πολυδωράτος (75΄ Τζωρτζάτος), Νεστερένκο, Βαλεντής (75΄ Βιτωράρος), Λουλούδας, Κυριλλίδης (55΄ Λυκούδης), Δαλκαφούκης, Ευστρατιάδης (75΄ Πολλάκης), Καράι (65΄ Χατζηστάμου), Κουκοβίνος, Xατζιάι.