Νίκη που δεν βόλεψε το Διαγόρα Βραχνεΐκων

Μπορεί η ομάδα του Διαγόρας να έκανε το καθήκον της και να νίκησε εντός έδρας με 2-1 τον ΠΑΟ Βάρδας, ωστόσο η νίκη του Παναγρινιακού επί της Παναχαϊκής με 2-1 τον αφήνει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Διαγόρας ήταν καλύτερος στο δικό του ματς, προηγήθηκε με 1-0 χάρη στο γκολ του Ν. Βλασόπουλου που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου και στο 67΄ ο Σπανός έκανε το 2-0 με την ομάδα της Βάρδας να σημειώνει το γκολ της τιμής στο 87΄ για το τελικό 2-1 με τον Τσιρίκο.

Ο Διαγόρας παρέμεινε έναν βαθμό πίσω από τον Παναγρινιακό και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Οι “μπλε” θέλουν ήττα ή ισοπαλία του Παναγρινιακού στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο και νίκη δική τους στο Διαβολίτσι.

Συνθέσεις:

Διαγόρας Bραχνεϊκων: Μπαμπούνης, Σταυρόπουλος, Δημόπουλος, Καπετανάκης, Σιδέρης (55’ Σαρρής), Ν. Βλασόπουλος (55’ Τριανταφυλλόπουλος), Παπαδόπουλος, Αποστολόπουλος (80’ Θωμάς), Αλεξανδρής (80’ Αλιφιεράκης), Σκεπετάρης.

ΠΑΟ Βάρδας: Σίνος, Καφεντζής, Διονυσόπουλος (35΄λ.τ.Πολίτης), Σακελλαρόπουλος, Νικολακόπουλος (46΄Διαμαντόπουλος), Λαθύρης (46΄Κουλούρης), Λιόσης (60΄Μαυρόπουλος), Φερεκίδης (46΄Τσιρίκος), Σταυρόπουλος, Παλούμπης, Φερεκίδης.