Νίκη που θα την εδραιώσει στην πεντάδα η Α.Ε. Σταροχωρίου

Φωτογραφία αρχείου

H A.E. Σταροχωρίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πιο σημαντικό ματς της σεζόν.

Ο εντυπωσιακός δεύτερος γύρος, έχει φέρει τους «πράσινους» να βρίσκονται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα κα να κρατάνε στα χέρια τους το τέταρτο… εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου.

Την Κυριακή το απόγευμα δίνει το κρισιμότερο ματς της σεζόν, αφού έχει να αντιμετωπίσει στη Χαλανδρίτσα τον πάντα υπολογίσιμο Πείρο Ισώματος, ο οποίος όμως δεν είναι αδιάφορος για το ματς.

Ο Μπάμπης Παπαγιάννης γνωρίζει αρκετά καλά από τέτοια παιχνίδια και έχει προετοιμάσει την ομάδα του κατάλληλα, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη στο κρισιμότερο ματς για να κάνει τη νίκη και να κρατάει στο… χέρι της την πεντάδα.

Έχοντας λοιπόν την ψυχολογία μετά τον μαγικό δεύτερο γύρο, αλλά θέλοντας και ρεβάνς για το ματς του πρώτου γύρου, όπου το Σταροχώρι είχε χάσει (4-2), άπαντες θα ψάξουν μία από τα μεγαλύτερες νίκες της σεζόν.

Οι σκόρερ των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής: Γ. Αντωνακόπουλος (15), Μπαλάσης (11), Φ. Κατσαίτης (8), Γερ. Αντωνακόπουλος (5), Β. Παντελής (3), Αθανασόπουλος (2), Θ. Κερπινιώτης (2), Καραμπούλας (1), Κ. Κερπινιώτης (1).