Νίκη που την εδραιώνει στην πρώτη θέση η Α.Ε. Ροϊτίκων

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Τάκη Ζαχαρόπουλου που κατάφερε δύσκολα να ξεπεράσει την σκόπελο της Δόξας Πατρών με σκορ 2-1. Με αυτή την νίκη τα Ροΐτικα παραμένουν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο +4 από την 2η θέση.

Από την άλλη πλευρά η Δόξα παρέμεινε στους 12 βαθμούς και βρίσκεται στο -2 από την προνομιούχο 4άδα δείχνοντας πως θα παλέψει μέχρι το τέλος για την είσοδο της.

Στο χθεσινό παιχνίδι τα Ροΐτικα μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 2ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ ύστερα από λάθος της άμυνας ο Γιαννόπουλος έκανε το πλασέ με τον τερματοφύλακα να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 17′ ο Σκιαδόπουλος εκτέλεσε το φάουλ και ο Μενύχτας με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στην συνέχεια η Δόξα απέκτησε τα ηνία της αναμέτρησης και στο 36′ ο Κολιγιάννης ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Θεοδωρόπουλο με τον Διαιτητή Χαμουζά να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βασίλης Νταλάπας για να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα ήταν και πάλι αυτή που απείλησε καθώς στο 62′ το σουτ του Νικόλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 65′ ο Κ.Νταλάπας βρήκε τετ α τετ απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων,ο οποίος τον νίκησε και κράτησε το 1-1 για την ομάδα του.

Στο 78′ μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα ο Σκιαδόπουλος με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για το τελικό 1-2.

Αρχικές συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΩΝ (Άγγελος Νικόλας): Σταματέλος, Γκίλλης, Κανελλόπουλος, Αναστασόπουλος, Κωνσταντάτος, Παπαπέτρος, Β.Νταλάπας, Κ.Νταλάπας, Νικόλας, Σέχου, Κολιγιάννης.

ΑΕ ΡΟΪΤΙΚΩΝ (Τάκης Ζαχαρόπουλος) : Χρυσοβιτσάνος, Τζουβέκας, Σπηλιόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Δημητρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Μενύχτας, Σταυρόπουλος, Γιαννόπουλος, Σκιαδόπουλος, Γκόλιας.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς