Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Νίκη Προαστείου: Η ευκαιρία για τα παιδιά να ανακαλύψουν τον αθλητισμό

Η Νίκη Προαστείου ανοίγει τις πόρτες της σε γονείς και παιδιά, προωθώντας ενεργά την ενασχόληση με τον αθλητισμό, καθώς γνωρίζει τη σημαντική συμβολή του στη σωματική και ψυχική ευεξία των ανθρώπων.

Με τη νέα αθλητική σεζόν να ξεκινά, ο Σεπτέμβριος αποτελεί τον ιδανικό μήνα για μια πρώτη επαφή με το ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό, η Νίκη Προαστείου καλύπτει εξ ολοκλήρου τα έξοδα του πρώτου μήνα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε παιδιά όλων των ηλικιών να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους χωρίς οικονομικές επιβαρύνσεις.

Παράλληλα, μέσα στον Σεπτέμβριο, θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά για τα αγωνιστικά τμήματα που θα εκπροσωπήσουν την ομάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα SOCCA Champions League. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία για όσα παιδιά φιλοδοξούν να συμμετέχουν σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία! Η Νίκη Προαστείου σας καλεί να γίνεται μέρος της μεγάλης αθλητικής της οικογένειας. Είτε το παιδί σας θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο, είτε επιδιώκει να διακριθεί σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Σεπτέμβριος είναι η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσει!

Για πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας με τα γραφεία της ομάδας.