Νίκη στη πρεμιέρα με «σούπερ» Σπυρόπουλο για τη Δόξα Παραλίας

Με το εμφατικό 4-2 η Δόξα Παραλίας επικράτησε εκτός έδρας του μαχητικού Αχαιού Σαραβαλίου.


Οι «μπλε» ξεκίνησαν πιο δυνατά στο ματς και στο 23’ άνοιξαν το σκορ με τον αρχηγό τους Γιάννη Μπαζάρογλου μετά από 2-3 χαμένες ευκαιρίες, παρόλα αυτά η Δόξα δεν τα παράτησε και στο 27’ ο Σταυριανοπουλος έπειτα από λάθος της άμυνας του Αχαιού κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια (1-1).


Φωνάζουν για το ακυρωθέν γκολ οι γηπεδούχοι στο 39’, όπου η κ. Ντάβλα έπειτα από συμβουλή του βοηθού της αποφάσισε να μην μετρήσει το γκολ του Μπαζάρογλου ως οφσάιντ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα Παραλίας μπήκε πιο αγριεμένη, με το Σπυρόπουλο να κάνει τέλεια τη δουλειά στις τέσσερις γραμμές, αρχικά στο 47’ με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά στέλνει τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Λεσσι και βάζει την ομάδα του μπροστά στο σκορ, έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασιάζει τα τέρματά του έπειτα από ωραία συνεργασία με το Σταυριανοπουλο (3-1).


Στο 61’ ο Σπυρόπουλος έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια πέρασε από δεξιά έξω από τη μεγάλη περιοχή «κρέμασε» το Λεσσι η μπάλα όμως βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι ο Σταυριανοπουλος πήρε τη μπάλα από κοντά και σκόραρε δίνοντας αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Σοφοκλή Παναγόπουλου ήταν να μειώσει στο 76’ με τον Γκλαβά έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια.

ΦΙΛΜ:

5’ Ο Ντεμάι περνάει στο ύψος της μεγάλης περιοχής κάνει και το σουτ μπλοκάρει σταθερά ο Λεσσι.

12’ Καλή στιγμή για τον Αχαιό, που βγαίνει στην αντεπίθεση με το Σακελλαρίου να βγάζει από δεξιά στο Πριφτι ο Δημακοπουλος τελευταία στιγμή βάζει το κεφάλι του και διώχνει σε κόρνερ.

19’ κόρνερ από δεξιά για τον Αχαιό ο Τεμπονέρας είναι αμαρκάριστος στη περιοχή η μπάλα φτάνει σε αυτόν ο οποίος αστοχεί εξ ‘επαφής.

23’ Γκολ για τον Αχαιό, ο Σακελλαρίου εκτελεί ένα φάουλ απο αριστερά
Ο Μπαζαρογλου παίρνει τη κεφαλιά και ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

25’ Καλό Σουτ του Νικολόπουλου από αριστερά περνάει από όλους η μπάλα και καταλήγει ελάχιστα άουτ.

27’ 1-1 για τη Δόξα Παραλίας, φάση διάρκειας στη περιοχή του Αχαιού, τραγικό λάθος της άμυνας κλέβει τη μπάλα ο Σταυριανοπουλος και ισοφαρίζει.

32’ Καραπατάκης από αριστερά κάνει ωραία σέντρα στη περιοχή παίρνει τη κεφαλιά ο Σταυριανοπουλος όμως αστοχεί από κοντά.

39’ Φωνάζουν οι γηπεδούχοι για ακυρωθέν γκολ του Μπαζάρογλου, το πήρε πάνω της η Νταβλα και η φάση χαρακτηρίστηκε ως μη γενομένη λόγο οφσάιντ. Παραμένει το 1-1.

47’ Τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σπυρόπουλου από αριστερά που στέλνει τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Λεσσι και κάνει το 2-1.

53’ Σταυριανοπουλος από δεξιά κόβει τη μπάλα προς το Σπυρόπουλο στη περιοχή και αυτός ανενόχλητος πλασάρει για το 3-1.

61’ Ωραία ατομική ενέργεια του Σπυρόπουλου από δεξιά περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του κάνει και το ψιλοκρεμαστό σουτ η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Λεσσι και ο Σταυριανοπουλος από κοντά δίνει αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του 4-1.

76’ Γκολ για τον Αχαιό, ο Γκλαβάς με ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά πατάει περιοχή κάνει και το σουτ και στέλνει τη μπάλα στη κλειστή γωνία του Χιωτέλη για το 4-2.

92’ Κόκκινη κάρτα για τον Τσίτσαρη για πολύ σκληρό μαρκάρισμα σήκωσε το πόδι του άθελά του και βρήκε στο στερνο τον νεαρό Σωτηρόπουλο ο οποίος μεταβιβάστηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

Συνθέσεις:

ΑΧΑΙΟΣ Σ (Σοφοκλής Παναγόπουλος) Λέσσι, Νικολόπουλος, Γκλαβάς, Σωτηρόπουλος (59’ Τσάκας), Τεμπονέρας (67’ Νάνος), Παντελής (64’ Σωτηρόπουλος), Σακελλαρίου, Ανδριέλος, Πρίφτης, Μπαζάρογλου, Χαϊκάλης (53’ Μανιάτης).

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: (Γερολυμάτος – Ξηνταρόπουλος) Χιωτέλης, Δημακόπουλος (82’ Βγενόπουλος), Καραπατάκης, Λαζανάς, Πυρρής, Τσίτσαρης, Σπυρόπουλος (66’ Σακελλαρίου), Νικολόπουλος, Μπινιέρης (91’ Μπουρλάκης), Ντεμάι (87’ Καρύδας), Σταυριανοπουλος.