Νίκη τίτλου η Ζάκυνθος, στο ερασιτεχνικό η Θύελλα Πατρών

H Θύελλα Πατρών παρότι προηγήθηκε στο 10ο λεπτό με τέρμα του Σταύρου Αγγελή, ύστερα από την κάθετη μπαλιά του Αποστολόπουλου τελικά γνώρισε ακόμα μια ήττα φέτος με 3-2 στην έδρα της, με τη Ζάκυνθο να περνάει μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Πλέον η ιστορική ομάδα επιστρέφει και μαθηματικά στο ερασιτεχνικό και ευελπιστεί σε αναδιάρθρωση για να “σώσει τη χρονιά”. Στο 38΄ ο Κάμερον σούταρε και η μπάλα βρήκε στο χέρι του πεσμένου Μανθόπουλου, ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση και υπέδειξε το πέναλτι. Ο Κούνια ήταν εύστοχος από την «άσπρη βούλα» για το 1-1.

Στο 66ο λεπτό ο νεαρός Κακολύρης με ωραίο σουτ από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Στο 91΄ πέναλτι για την Θύελλα, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Δημήτρης Αγουρίδης. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σούρμπης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοντογιώργη για τελικό αποτέλεσμα.

Αρχικές συνθέσεις:

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Πεφάνης Σ.): Κοντογιώργης, Ν. Κωνσταντινίδης, Αδαμόπουλος, Μανθόπουλος, Παναγόπουλος, Αγουρίδης, Αγγελής, Αποστολόπουλος (71′ Στεργίδης), Τσότρας (52 λ.τρ. Βέρρας), Κ. Kωνσταντινίδης (63′ Τσίμπιτσης), Ντίνος

AΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Μαρίνος Ν.): Πατσογιώργος, Τελλέν, Τζατζανάς, Καλλιβωκάς, Κούνια, Σούρμπης, Τραγούδας, Κοναγκάγια, Σπύρη (46΄ Κακολύρης Τ.), Κονδύλης (46΄ Καψάσκης), Κάμερον (98′ Παναγιωτόπουλος Ι.)