Νίκη τετράδας για τον Αετό Πατρών Askounis

Mια πολύ σπουδαία νίκη σημείωσε ο Αετός Πατρών Askounis με 2-1 κόντρα στην Α.Ε. Καλαβρύτων εκτός έδρας κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στην τετράδα.

Οι “κιτρινόμαυροι” προηγήθηκαν με γκολ από τα “αποδυτήρια” αφού στο 3ο μόλις λεπτό, έπειτα από λάθος των παικτών της ΑΕΚ άνοιξαν το σκορ με το Θόδωρο Λαζανά. Τα Καλάβρυτα προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μπήκαν πιο δυνατά και στο 55′ έπειτα από σέντρα-φάουλ του Λέση, ο Γ.Τσαβαλάς πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και βρήκε τον Ασπρούκο ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα, ισοφάρισε για την ομάδα των Καλαβρύτων.

Ο Αετός Πατρών Askounis πίεσε και στο 85′ σημείωσαν το νικητήριο τέρμα, με τον νεοαποκτηθέντα, Κλουκίνα ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση. Τα Καλάβρυτα είχαν δοκάρι στο 16′, σε ένα ματς που διεύθυνε ο Ευάγγελος Σαφαρίκας.

Συνθέσεις:

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: (Κ. Βλάχος – Ν. Παπαχριστόπουλος): Λέσης, Π. Βλάχος, Γκλαβάς (46’ Κέφα), Θεοδοσίου, Παπαγεωργίου, Αντύπας, Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος, Τσαβαλάς (71’ Μαραγκός), Κουτρουμάνης (85’ Βραχλιώτης), Ασπρούκος.

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Χαλκιόπουλος, Η. Ασκούνης, Καραπιπέρης (87’ Γ. Ασκούνης), Λαζανάς, Καρακάσης (78’ Παπαχρήστος), Παπαδιονυσίου, Μουρτζόπουλος (60’ Κλουκίνας), Μαράτος, Σχοινάς (81’ Κωστόπουλος, Ραμαντάνης.