Νίκη – «χρυσάφι» για Ίκαρο Πετρωτού στην πρεμιέρα των πλέι άουτ

Διαιτητής: Μαχαίρας Μουστάκας Στέφανος (Αβραμοπούλου Ελένη – Σταθοπούλου Αλεξία)

Με το δεξί ξεκίνησε την διαδικασία των πλέι άουτ η ομάδα του Άγγελου Σταθόπουλου καθώς επικράτησε εντός έδρας κόντρα στην Θύελλα Αιγίου με σκορ 2-1. Με αυτή την νίκη ο Ίκαρος έφτασε τους 4 βαθμούς και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία αρχής γενομένης από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Δαβουρλή.

Αντιθέτως η Θύελλα Αιγίου παρέμεινε στους 5 πόντους και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Δία Σαραβαλίου με στόχο την νίκη αλλιώς θα μπλέξει για τα καλά με το φάσμα του υποβιβασμού. Στα του παιχνιδιού τώρα ο Ίκαρος Πετρωτού μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε πρώτος στο 16′ όταν ο Γαβριήλ έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα αριστερά αλλά με προβολή ο Ταγάρας έστειλε την μπάλα άουτ.

Με την συμπλήρωση 20′ λεπτών στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ύστερα από πολύ ωραία αντεπίθεση ο Ταγάρας βρήκε τον Γαβριήλ και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 28′ η Θύελλα Αιγίου έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Καραΐνδρος έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι αλλά το δυνατό σουτ του Διαμαντόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Δύο λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και πάλι ο Ίκαρος θα βρει χώρο στην αντεπίθεση ο Γαβριήλ θα μπει στην περιοχή θα κάνει το παράλληλο γύρισμα και ο Ταγάρας σε κενή εστία θα γράψει το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα Αιγίου μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο έκλεισε τον Ίκαρο στα καρέ του και απείλησε πρώτη στο 52′ αλλά το σουτ του Αρβανίτη από το ύψος του πέναλτι πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 70′ ο Γαβριήλ θα προλάβει την έξοδο του Ντόι και θα τσιμπήσει την μπάλα με τον Αθανασίου να απομακρύνει την μπάλα πάνω στην γραμμή και να αποσοβεί το γκολ εις βάρος της ομάδας του. Στο 75′ το φάουλ του Διαμαντόπουλου θα αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ ο Κατσαΐτης. Για να έρθουμε στο 92′ όταν ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.

Συνθέσεις:

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Άγγελος Σταθόπουλος): Κατσαΐτης, Καγιάφας, Μακρόπουλος, Καλομοίρης, Δημόπουλος, Οικονόμου (46′ Κλίτσας), Φλώρος, Τσάμης, Ταγάρας (77’Λαμπρόπουλος), Τσουραμάνης, Γαβριήλ (90′ Ρόδης).

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κυριάκος Αθανασίου): Ντόι, Κοντογιάννης, Μάρδας (59′ Λαμπίρης), Αθανασίου, Κάσα, Διαμαντόπουλος, Γκιώνης (59′ Τσεκούρας), Ραπάι (72′ Θεοφανόπουλος), Καραΐνδρος, Αρβανίτης, Νικολάου.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς