Νίκος Παπαδόπουλος: «Έχουμε ποιότητα σαν ομάδα, ικανοποιημένος από τους νεαρούς»

Tις καθιερωμένες δηλώσεις στο Panachaiki TV και τον Γιώργο Σωτηρόπουλο έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος.

Πιο αναλυτικά:

«Είχαμε πολλά νεύρα στην αρχή του αγώνα και δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα ορθά, αλλά και να ανταπεξέλθουμε στο πρέσινγκ του αντιπάλου. Yποπέσαμε σε πολλά λάθη στις πάσες μας τόσο στην άμυνα όσο και στα χαφ.

Πρέπει να έχουμε περισσότερη ηρεμία στο παιχνίδι μας, έτσι ώστε να δίνουμε σωστές πάσες που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε καλές τελικές απέναντι σε ομάδες που θα έρθουν εδώ για να πάρουν το αποτέλεσμα με αμυντικό παιχνίδι. Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι Superleague 2 με πολλές και δυνατές μονομαχίες, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια καλή ομάδα.

Στο γκολ που σημειώσαμε φανερώσαμε την ποιότητα μας, δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε συνδυαστικό ποδόσφαιρο και από τώρα τόνισα στους παίκτες ότι την Δευτέρα μας περιμένει δουλειά. Να ξεκινήσει με το καλό το πρωτάθλημα, να έχουμε συγκέντρωση και σιγά σιγά θα γινόμαστε καλύτεροι.

Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τους νεαρούς παίκτες μας γι’ αυτό άλλωστε και παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Έχω εξαιρετική εντύπωση γι’ αυτά, είναι ταπεινά και καλά παιδιά και είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσουν όλη τη σεζόν, όπου και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, συμμετέχουν καλές και ιστορικές ομάδες με δυνατά ρόστερ, αλλά θα είναι και στενάχωρο χωρίς κόσμο. Θέλαμε πολύ να έχουμε την Αγυιά γεμάτη γιατί μας δίνει μεγάλη δύναμη».