Νίκος Παπαδόπουλος: Επιστρέφει για να πετύχει με την Παναχαϊκή τον μεγάλο στόχο!

Όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Μπάρλος παίρνει μία σπουδαία απόφαση και επιλέγει για την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής έναν προπονητή “μπαρουτοκαπνισμένο” για να πετύχει το μεγάλο στόχο.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος όπως έχει γίνει γνωστό, αναμένεται την Τρίτη (20/10) στην Πάτρα έτσι ώστε να μπει στην τελική ευθεία η διαδικασία ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Ο 49χρονος τεχνικός πιο έτοιμος από ποτέ επιστρέφει στην “κοκκινόμαυρη” ομάδα για να κάνει ότι δεν έκανε στην πρώτη του θητεία τη σεζόν 2013-2014. Τότε υπό τη διοίκηση του Αλέξη Κούγια είχε δείξει έργο, ωστόσο είχε την τύχη των πολλών τότε προπονητών που άλλαζε σαν τα πουκάμισα ο γνωστός ποινικολόγος.

Από τότε όμως έως σήμερα έχουν αλλάξει πολλά. Ο “Παπ” έχει καθίσει σε “ηλεκτρικούς” πάγκους μεγάλων ομάδων με επιτυχία δείχνοντας περίτρανα ότι αντέχει την πίεση και ειδικά συλλόγων με ειδικό βάρος φανέλας και μεγάλη ιστορία, όπως είναι και η Παναχαϊκή. Τη σεζόν 2014-2015 ανέβασε τον Ηρακλή στην Super League 1 και παράλληλα έφθασε τον Γηραιό μέχρι τους “4” του Κυπέλλου Ελλάδος. Τη σεζόν 2017-2018 με τρομερή αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο της Football League έστεψε πρωταθλητή τον ΟΦΗ περνώντας μάλιστα και από την Πάτρα με θριαμβευτικό διπλό 0-3 κόβοντας ουσιαστικά τις ελπίδες ανόδου της Παναχαϊκής.

Πέρυσι τον Δεκέμβριο του 2019, ως προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης είχε περάσει επίσης με μεγάλο διπλό από την Πάτρα με 1-3 βάζοντας τότε ταφόπλακα στα όποια όνειρα της Παναχαϊκής για κάτι παραπάνω.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γιώργος Μπάρλος κάνει μεγάλη ρελάνς και παρά το αρχικό προβάδισμα που έδειχνε να έχει η περίπτωση Αμανατίδη, ζύγισε εκ νέου τα δεδομένα και επιλέγει ότι καλύτερο μπορούσε από την ελεύθερη αγορά προπονητών. Βέβαια είναι δεδομένο ότι ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής θα περάσει από το πρώτο κιόλας ραντεβού τα θέλω του και τη φιλοσοφία που θέλει να υπάρχει από δω και στο εξής στην ομάδα έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο της.

Τι θα γίνει στο μέλλον κανείς δεν ξέρει. Εξάλλου συμβόλαιο με την επιτυχία δεν υπογράφει κανείς. Το μόνο σίγουρο όμως είναι, ότι η επιλογή Παπαδόπουλου από τον Γιώργο Μπάρλο στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.