Νασιονάλ Μαδέιρα καλεί Γκολφίνο!

Ο Αλέξης Γκολφίνος (2004) που ανήκει στον Άρη Πατρών ετοιμάζεται να ζήσει το όνειρό του. Πριν λίγες ημέρες στάλθηκε έγγραφο από την Πορτογαλική Νασιονάλ Μαδέιρα προς την Πατρινή ομάδα, με το οποίο καλεί τον Αλέξη Γκολφίνο να συμμετάσχει από τις 12 έως τις 23 Απριλίου 2021 σε προπονήσεις της ομάδας Νέων του συλλόγου.

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που συνέβη αυτό για τον Πατρινό ποδοσφαιριστή. Πέρυσι ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη, όπου η ESFA (Euro sports Football Activities) πραγματοποίησε ένα εκ των μεγαλύτερων Scouting Tryout που έχει γίνει στην Ευρώπη.

Δοκιμάστηκαν πάνω από 150 παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα και σε αυτά ο Γκολφίνος ξεχώρισε, κερδίζοντας την συμμετοχή του στα δοκιμαστικά της Πορτογαλίας και συγκεκριμένα στο Πόρτο, αλλά ο κορονοϊός δεν του επέτρεψε να κάνει το ταξίδι στην Πορτογαλία.

Δεν είναι μόνο η Νασιονάλ Μαδέιρα που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά ακόμα δύο ομάδες (μία πορτογαλική και μία ολλανδική). Αρωγός στην προσπάθεια του νεαρού ποδοσφαιριστή ήταν εξ’ αρχής ο πρόεδρος του Άρη Πατρών, Άρης Ρούσσος και νόμιμος εκπρόσωπος της ESFA στην Πάτρα, που πιστεύει πολύ στις ικανότητες του παίκτη και θεωρεί ότι μπορεί να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ο Άρης Πατρών από πέρυσι έχει ξεκινήσει μια υγιή προσπάθεια με νεαρά παιδιά, έχοντας στον πάγκο του τον Γιάννη Βογιατζή. Δεν είναι τυχαίο, ότι φέτος αποκτήθηκαν αρκετοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από τη συνεργαζόμενη ακαδημία του Άτλαντα, αλλά και από ομάδες της περιοχής, δείχνοντας με αυτό το «παιδομάζωμα» τη φιλοσοφία που θέλει να ακολουθήσει ο σύλλογος!