Να δείξει ότι…είναι εδώ!

πηγή: mikriliga.com

Με μονοψήφιο αριθμό βαθμών, η ΑΕ Καραϊσκάκης ελπίζει να σταματήσει ένα σερί τεσσάρων ηττών, που την έφερε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γιάννη Μάγγου έχει ήδη χάσει και τέσσερα παιχνίδια στην έδρα της, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.

Βέβαια η ομάδα της Άρτας έχει να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή, που προέρχεται από ήττα από τον ΟΦ Ιεράπετρας και άλλη μια απώλεια θα θέσει πλέον σε σοβαρή αμφισβήτηση τη δυνατότητα να μπει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Με μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια, η ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου, αναζητά τη νίκη, κάτι που έχει πετύχει όμως εκτός έδρας μόνο μια φορά στη σεζόν. Χωρίς γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της και με ένα γκολ στα έξι τελευταία, η Παναχαϊκή προβληματίζει επιθετικά.

Στον πρώτο γύρο στην Πάτρα η Παναχαϊκή βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και ισάριθμες ισοφάρισε σε 2-2 (45’ κεφαλιά Γούσης, 82’ κεφαλιά Κουσκουνάς – 10’ σουτ, 73’ σουτ Μαραθωνίτης). ΑΕ Καραϊσκάκης και Παναχαϊκή παίζουν για τέταρτη σεζόν μαζί στην κατηγορία και σε επτά παιχνίδια η Παναχαϊκή έχει τέσσερις νίκες και η ομάδα της Άρτας μία.

Eυχαριστήριο σε ΟΦ Ιεράπετρας

“Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 και προσωπικά ο Πρόεδρος Γιώργος Μπάρλος ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 1970 για την άψογη φιλοξενία τους στο πλαίσιο του μεταξύ μας αγώνα αλλά και για την παραχώρηση των εγκαταστάσεών του.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Γιώργο Μπέζα, που πραγματικά φρόντισε να μην λείψει το παραμικρό στην αποστολή της ομάδας μας κατά την παραμονή της στην Ιεράπετρα. Ευχόμαστε στον Ο.Φ. Ιεράπετρας καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα“.