Να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί

Πηγή: soccerlive.gr

Με αγιασμό και χαλαρή προπόνηση, ολοκλήρωσαν οι «μελανόλευκοι» την προετοιμασία τους για το «el clasico» της Αχαΐας, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής για τον τέταρτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ο Παναιγιάλειος θα ταξιδέψει στην γειτονική Πάτρα όπου και θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή, σ΄ ένα παιχνίδι το οποίο σίγουρα έχει διαχρονικά ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Οι πορείες των δύο συλλόγων στο πρωτάθλημα αλλά και η βαθμολογική τους θέση, μπορεί να μην δικαιολογούν το χαρακτηρισμό του ντέρμπι, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει δεδομένο το τελικό αποτέλεσμα. Στο αγωνιστικό μέρος, ο Φάνης Γκέκας, θα έχει μόνο μία απουσία αυτή του τραυματία Βαρουξάκη, αφού Καρακούτης και Σεμπάστιαν Αφούσσι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.

Έτσι στην αποστολή του αχαϊκού ντέρμπι, θα συμμετέχουν οι Ιωαννίδης, Βίλλιος, Βαλλιάνος, Σπίντζος, Ραπτόπουλος, Ροδόπουλος, Κουρτελέσης, Σεμπ. Αφούσσι, , Μπούζντρα, Άλεξ. Αφούσσι, Βλαχόπουλος, Ψωμαράς, Λιάτος, Πλατυκώστας, Κρεμίτσας, Κοχυλάς, Χατζηαντωνίου, Μακρίδης, Καρακούτης και Σκούτας.

Σε ότι αφορά τον «άρχοντα» του παιχνιδιού, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Μπεκιάρης του συνδέσμου Κορίνθου, με βοηθούς τους Αθ. Μπουρτζοβίτη και Άγγ. Οικονόμου από τον ίδιο σύνδεσμο.