Να επιστρέψει εκεί που ανήκει η Αστραπή Ψαροφαΐου

Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β΄ Κατηγορίας και στο -2 από την 1η θέση και τον Ατρόμητο Λάππα βρίσκεται η ιστορική Αστραπή Ψαροφαΐου.

Η “Μπάρτσα” διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της Κατηγορίας καθώς έχει ποδοσφαιριστές όπως οι  Κουκής,Γιαννόπουλος, Βερβέρογλου,Κώστας, Πάνας και Τσάμης που έχουν «φάει» τα ερασιτεχνικά γήπεδα με το κουτάλι και είναι ικανοί να επιστρέψουν την Αστραπή εκεί που ανήκει.

Στο φετινό πρωτάθλημα και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Αστραπή μπήκε πολύ εντυπωσιακά καθώς συνέτριψε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Πατρών με σκορ 5-0 και έδειξε από την αρχή πως είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α Κατηγορία.

Στην συνέχεια ήρθε η εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στον νεανικό και δυνατό Αστέρα Μιντιλογλίου. Για να έρθει την 3η αγωνιστική το μεγάλο εκτός έδρας διπλό κόντρα στον Ίκαρο Λακκόπετρας με σκορ 0-1.

Την 4η αγωνιστική κατάφερε να λυγίσει την σκόπελο της Γαλήνης στην τελευταία φάση του πέναλτι χάρις την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κώστα Κουκή. Την 5η αγωνιστική σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη κόντρα στον Φαραϊκό με σκορ 2-2.

Τέλος στην τελευταία αγωνιστική πριν την διακοπή επικράτησε εύκολα εντός έδρας κόντρα στα Καμίνια με σκορ 3-1. Από πλευράς σκοραρίσματος ξεχωρίζουν οι έμπειροι Κώστας Κουκής και Γιώργος Γιαννόπουλος με 5 και 4 τέρματα αντίστοιχα, 2 τέρματα έχει ο νεαρός Οικονομόπουλος, ενώ η Αστραπή έχει και δύο αυτογκόλ υπέρ της.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς