Να κάνει τη… ζημιά

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στη Λιβαδειά. Ο γηπεδούχος Λεβαδειακός είναι αήττητος στην έδρα του εδώ και 18 παιχνίδια, αλλά θα ήθελε να έχει λιγότερες ισοπαλίες. Έχει σε εννέα παιχνίδια τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες! Ο Λεβαδειακός έχει κάνει μόλις δύο ήττες σε όλο το πρωτάθλημα.

Την πρώτη στον πρώτο γύρο στην Πάτρα από την Παναχαϊκή με 2-0 (51′ πέναλτι Αραβίδης, 70′ κεφαλιά Αραβίδης) και στον δεύτερο γύρο στην Ξάνθη. Πέρυσι ο Λεβαδειακός επικράτησε της Παναχαϊκής με ανατροπή 2-1 (72′ σουτ Συμελίδης, 76′ πέναλτι Μάντζιος – 15′ αυτογκόλ Παντελιάδης).

Η Παναχαϊκή βρίσκεται ένα βαθμό και μια θέση εκτός πρώτης εξάδας και ένα θετικό αποτέλεσμα θα της ήταν δώρο τη στιγμή μάλιστα που οι δύο ομάδες που καταδιώκει παίζουν μεταξύ τους. Η ομάδα της Πάτρας νίκησε για τελευταία φορά στη Λιβαδειά στις 20 Μαρτίου 2005 με 1-0 (89′ σουτ Βόλενταλ), σε μια σεζόν που η Παναχαϊκή κατάφερε να μείνει στην κατηγορία και ο Λεβαδειακός ανέβηκε στην Α’ Εθνική.

Πάντως η Παναχαϊκή δεν έχει νίκη στα επτά τελευταία εκτός έδρας, με τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, ενώ δεν έχει σκοράρει σε αυτά! Από τις 31 Ιανουαρίου, όταν και νίκησε στη Λάρισα 3-0, παίζει ποδόσφαιρο επί 630 λεπτά εκτός έδρας χωρίς να βάλει γκολ!