Να ξεκινήσει με το… δεξί η Θύελλα Πατρών

Η φετινή σεζόν, ξεκινάει χωρίς θεατές στις εξέδρες, γεγονός το οποίο αποτελεί προκαλεί μεγάλες οικονομικές απώλειες για τους συλλόγους. Πρεμιέρα θα κάνει και η Αχαΐα όμως, καθώς στο «Φώτης Αραβαντινός», στις 4μ.μ.. η Θύελλα Πατρών υποδέχεται τον ΠΑΟ Βάρδας, ίσως στο ματς της ημέρας.

Διαιτητεύει  ο Τσοπλάκος  με βοηθούς τους Γαλανόπουλο και Καλυβόπουλο από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Η Θύελλα Πατρών, είναι μια ομάδα από αυτές που θα λέγαμε ότι κρυφοκοιτάζει την πρώτη θέση, όσο κι αν στο σύλλογο αποφεύγουν να λένε μεγάλα λόγια. Το καλοκαίρι, είχαμε τέλος εποχής, με την αποχώρηση μετά από 18 χρόνια, του μεσοεπιθετικού Θοδωρή Βλασσόπουλου.

Μεγάλη απώλεια σε κάθε περίπτωση, ενώ οι «κυανόλευκοι» δεν κατάφεραν να αποκτήσουν τους Λυμπέρη Στεργίδη και Απόστολο Ανδρούτσο που θα άλλαξαν επίπεδο το σύλλογο, παρά το έντονο πρέσινγκ. Στην τεχνική ηγεσία της Θύελλας, συνεχίζει ο Σάκης Πεφάνης για ακόμα μια χρονιά, αφού το έργο του είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο. Στον οργανισμό της ομάδας, εντάχθηκε από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, ένας προπονητικός θρύλος της Πάτρας, ο Χρήστος Γερολυμάτος.

Κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι  Ανδρέας Σκόνδρας (Αστέρας Λεοντίου), Μιχάλης Σιδέρης (Ναυπακτιακός Αστέρας), Άγγελος Διαμαντόπουλος (ΑΠΣ Πάτραι), Πέτρος Μαρκαντώνης (Ηρακλής Πατρών), Δημήτρης Παπανικολάου (Δίας Σαραβαλίου), Κίμης Αποστολόπουλος (Κιθαιρών Καπαρελλίου), Δημήτρης Αγουρίδης (ΠΑΟ Βάρδας), Ηλίας Παναγόπουλος (Ερμιονίδα), Γιάννης Παπαγεωργίου (Κ-20 Παναχαϊκής), Ανδρέας Σκουμής (Απόλλων Εγλυκάδας), Αλέξανδρος Πολυχρονόπουλος (Άνω Καστρίτσι), Δημήτρης Τσιγκρήλας (Πανηλειακός), Βασίλης Δριβήλας (Δόξα Παραλίας), Χριστόφορος Λεχουρίτης (Λεβαδειακός).