Να ξεκινήσει νικηφόρα και στο «σπίτι» του

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου (15:00) ο Παναιγιάλειος θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό γήπεδο Αιγίου, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής τον Αχέροντα Καναλακίου. Η Αιγιώτικη ομάδα, μετά το «διπλό» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στην Άρτα, θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα και στο «σπίτι» της. Για την επίτευξη του στόχου της, όμως, θέλει όλους τους φιλάθλους δίπλα της.

Στο γήπεδο, όπου είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας. Εισιτήρια θα υπάρχουν κατά την είσοδο στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα με τις παρακάτω τιμές: 5 ευρώ (μαθητικά, γυναικεία, οργανωμένοι), 10 ευρώ (και στις δύο κερκίδες) και 15 ευρώ (κερκίδα επισήμων). Η παρουσία και η συμπαράσταση του 12ου παίκτη της Αιγιώτικης ομάδας είναι απαραίτητη.

Στο αγωνιστικό μέρος οι «μελανόλευκοι» προπονήθηκαν, σήμερα, στο δημοτικό στάδιο με τον Φάνη Γκέκα να έχει στη διάθεσή του μόνο μία από τις τελευταίες μεταγραφές. Συγκεκριμένα στη διάθεση του προπονητή της «Μαύρης Θύελλας» έχει τεθεί ο Νεκτάριος Βαρουξάκης που αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες. Αντίθετα δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Σπίντζος (μία αγωνιστική), όπως επίσης και ο Στηβ Τοκάμ, αφού δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του.