Να περάσει ο επόμενος…

Η Παναχαική νίκησε το Αιγάλεω της Σούπερ Λιγκ 2 σε ένα αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με γκολάρα του Λεωνίδα Κυβελίδη με 1-0 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Παπανικόλα με κεφαλιά για το Αιγάλεω να χάνει στο 11′ λεπτό μεγάλη ευκαιρία, αφού ο Αθανασόπουλος αποσόβησε τον κίνδυνο για τους Πατρινούς. Στο 27′ λεπτό, ο Αναστασίου έκανε καλή ευκαιρία με σουτ του, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και το αποτέλεσμα έμεινε στο 0-0 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το Αιγάλεω ξεκίνησε δυναμικά και στο δεύτερο μέρος και με τον Βλάχο με προβολή στο 64′ λεπτό ήταν κοντά στο γκολ, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, κάτι που έκανε ο Κυβελίδης με κεφαλιά για την Παναχαϊκή στο 74′ λεπτό.

Μετά το γκολ, υπήρξε ρίψη κροτίδας στον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια διακοπή. Οι δύο ομάδες πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά το σκορ παρέμεινε στο 1-0 και η Παναχαική πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Ζέλικο Κάλαϊτζιτς): Αθανασόπουλος, Πολίτης, Στασινόπουλος, Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Τεγούσης, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (86΄Αλεξόπουλος), Κυβελίδης (90΄Αγκαράι), Χαντί (86΄Παπαχρονόπουλος), Καρακλάιτς (90΄Μικελάτος).

ΑΙΓΑΛΕΩ: (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Χοτζάλι (86΄ Παναγιώτου), Σαμπανίδης, Βουκελάτος, Τριμμάτης.