Νικάει και περιμένει η Σαμπαντέλ

Μάθε τα πάντα για τους live streaming agones

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα κείμενά μας, αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το τελευταίο στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης που θα υπάρχουν αγώνες πρωταθλημάτων. Έτσι, μετά το φινάλε της μεγάλης κατηγορίας στην Ισπανία, έρχεται σήμερα και η τελευταία «στροφή» της Σεγούντα.

Η μεγάλη μάχη που είναι ακόμα ανοιχτή, είναι αυτή της παραμονής, με 4 ομάδες να παλεύουν για 2 εισιτήρια και όλα τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν αναφορικά με ποιες από τις αντιπάλους τους θα εμφανιστούν αδιάφορες και ποιες θα το δουν σοβαρά. Εμείς θα ασχοληθούμε με το ματς της Σαμπαντέλ στην έδρα της Μιραντές.

Μιραντές: Προσπάθησε όσο γινόταν να βρεθεί πιο κοντά στην 6άδα των πλέι-οφ, όμως στο φινάλε έβγαλε κούραση και οι συνεχόμενες ισοπαλίες την κράτησαν εκτός. Πλέον, η ομάδα από την Καστίλη και Λεόν σκέφτεται την επόμενη σεζόν, με μοναδικό θεωρητικό στόχο που της μένει να είναι η τιμητική 8η θέση, που μπορεί να την πάρει με νίκη της επί της Σαμπαντέλ και ήττα της Πονφεραντίνα. Φυσικά, παίζει και το ρόλο του ρυθμιστή στην ουρά, με 3 ομάδες να ελπίζουν σε νίκη της κόντρα στους Καταλανούς.

Σαμπαντέλ: Έπαιξε όσο χρειάστηκε κόντρα στην αδιάφορη Πονφεραντίνα την περασμένη αγωνιστική και νίκησε άνετα με 2-0, χάρη σε δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων την έχουν βάλει για τα καλά μέσα στο «κόλπο» της παραμονής, καθώς γνωρίζει πως αν νικήσει την Μιραντές, περιμένει 2/3 απώλειες των αντιπάλων της (Αλκορκόν, Λούγκο, Λογκρονές), οι οποίες έχουν σχετικά δύσκολα παιχνίδια, για να σωθεί. Η ομάδα από την Καταλονία θα αναγκαστεί να παίξει επιθετικά και με την εικόνα που είχε στο προηγούμενο ματς της έχει όλα τα φόντα για το διπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η άνετη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί της Πονφεραντίνα, δίνει ώθηση στη Σαμπαντέλ να πάρει και το τελευταίο ματς, ελπίζοντας σε απώλειες των αντιπάλων της. Η Μιραντές σκέφτεται ήδη τις διακοπές, ενώ δεν έχει και το καλύτερο ρεκόρ εντός. Διπλό στο 1.83 από τη Novibet.


Όλα τα προγνωστικά στις νόμιμες στοιχηματικές με τον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)