Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Νικήτρια στο ντέρμπι των Δικεφάλων η ΑΕΚ Πατρών

Σε ένα παιχνίδι όπου η ΑΕΚ Πατρών ήθελε μόνο νίκη για να εξαντλήσει μέχρι τέλους όσες πιθανότητες τις αναλογούν για την είσοδο της στην πεντάδα, κατάφερε να επικρατήσει του ΠΑΟΚ Πάτρας με 2-0 και να βρεθεί στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς στο -3 από Φλόγα Κάτω Καστριτσίου και Πετεινοί.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ πλέον βρίσκεται στην 7η θέση με 28 βαθμούς και την προσεχής αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Φλόγα Κ.Κ. με στόχο μόνο την νίκη και τους 3 βαθμούς. Το παιχνίδι για την ΑΕΚ Πατρών ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς στο 7ο λεπτό ο Νικολογιάννης εκτέλεσε το φάουλ και με προβολή ο Θεοδωσόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 28′ κόρνερ του Τσίρου κεφαλιά του Γιακουμάτου η μπάλα θα καταλήξει πάνω απο τα δοκάρια. Δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο σκόρερ της ΑΕΚ Δημήτρης Θεοδωσόπουλος θα αντικρύσει την 2η κίτρινη κάρτα και θα αφήσει την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα με την ΑΕΚ να είναι αυτή που σπατάλησε δύο ευκαιρίες στο 72′ με το σουτ του Γκλάβα από πλεονεκτική θέση να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απέκρουσε σε κόρνερ την μακρινή εκτέλεση φάουλ του Φραντζή.

Τέλος στο 92′ ύστερα από λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ και κλέψιμο από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο Παπασωτηρακόπουλος με πλασέ εντός περιοχής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Συνθέσεις:

ΑΕΚ Πατρών (Αντώνης Χριστόπουλος) : Χάτζα, Κουλούρης (10′ Τούρλας), Γκλαβάς, Κεπενός, Δημόπουλος, Τσελίκας, Νικολογιάννης, Μαρούλης (68′ Παπασωτηρακόπουλος), Θεοδωσόπουλος, Καλλιμάνης, Φραντζής.

ΠΑΟΚ Πάτρας (Νίκος Σταυρόπουλος): Γιαννόπουλος, Σλάκος (44′ λ.τ. Θωμάς), Γιαννούλης, Γιακουμάτος (77′ Χαραλάμπους), Σπανός, Γεροντίδης, Χαντάι, Τσίρος, Παπανελόπουλος, Βάρδας, Κανελακόπουλος (70′ Βέλιου).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς